Χτύπησε με Σαϊμπάρι στο ξεκίνημα και αγκάλιασε τους «32» το Μαρόκο!
Οι «Λέοντες του Άτλαντα» επικράτησαν με 1-0 της Σκωτίας, έφτασαν τους τέσσερις βαθμούς στον 3ο όμιλο και βρίσκονται πλέον με το ένα πόδι στους «32» του Μουντιάλ.




Όταν μάλιστα άκουσε πως ο Αιγύπτιος στράικερ έχει 88 ντρίμπλες φέτος είπε «μόνο;», ενώ έδωσε τη δική του οπτική για την τέχνη του.
«Πολλοί κάνουν πράγματα που δεν καταλαβαίνω. Όταν ο Σαλάχ παίρνει την μπάλα πηγαίνει να σκοράρει. Πάντα θυμάμαι έναν τύπο που λάτρευα να βλέπω στην Premier League: τον Εντέν Αζάρ. Αυτό αποκαλώ ντριμπλάρισμα. Δεν έκανε επίδειξη. Μπορούσες να τον κλωτσήσεις, να κάνεις οτιδήποτε αλλά θα γύρναγε και θα πήγαινε για το γκολ. Ήταν κορυφαίος στο είδος του», τόνισε ο 46χρονος βετεράνος επιθετικός και νυν προπονητής.
Sport-fm.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις