Themasports teamΕμφανώς εντός μεγάλης περιοχής είναι το μαρκάρισμα του Καρμόνα στον Τζούριτσιτς και επομένως σωστά ο διαιτητής Ευαγγέλου -και ο VAR Κουμπαράκης- έδωσαν το πέναλτι στον Παναθηναϊκό. Δείτε τις εικόνες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Μια πολύ δύσκολη φάση είχαμε στην Τρίπολη, στο παιχνίδι του Αστέρα Τρίπολης κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το μαρκάρισμα του Καρμόνα στον Τζούριτσιτς, στο 79'.
Ο διαιτητής Ευαγγέλου έδειξε αμέσως την άσπρη βούλα, ενώ μαζί του συμφώνησε και ο VAR Κουμπαράκης. Ο Ιωαννίδης, που είχε περάσει στο ματς ως αλλαγή λίγο νωρίτερα, δεν αστόχησε από τα 11 βήματα, «γράφοντας» το 3-1 για τους «πράσινους».
Όπως αποδεικνύουν, λοιπόν, δύο εικόνες από τη φάση, το μαρκάρισμα του Ισπανού πάνω στον Σέρβο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού είναι εμφανώς μέσα στη μεγάλη περιοχή, οπότε η απόφαση του Έλληνα ρέφερι ήταν σωστή.


SPORT-FM.GR
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS