Με νέα ανακοίνωση η Ομόνοια επιχειρεί να απαντήσει στον Εθνικό για το... σίριαλ Μάριου Ηλία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Απολογούμαστε στο φίλαθλο κοινό που αναγκαζόμαστε να επανέλθουμε για ένα θέμα που πραγματικά έχει κουράσει, ωστόσο η ανακοίνωση – μυθιστόρημα του Εθνικού Άχνας για την υπόθεση του Μάριου Ηλία δεν μας αφήνει άλλη επιλογή.

Είναι θλιβερός ο δρόμος που επιλέγει ο Εθνικός να οδηγήσει το θέμα αυτό με την ανακοίνωση που εξέδωσε, η οποία τον εκθέτει δημόσια για λόγους που θα εξηγήσουμε στη συνέχεια.

Ο Εθνικός σκοπίμως στην ανακοίνωσή του μπερδεύει τις συζητήσεις και τις διαπραγματεύσεις, με τις τελικές προτάσεις. Παραθέτει ένα σωρό αχρείαστες πληροφορίες – κάποιες από τις οποίες είναι και φανταστικές – καθώς οι περισσότερες από αυτές αποτελούσαν μέρος των συζητήσεων και ανταλλαγή ιδεών και απόψεων και όχι τελικές προτάσεις και τελικές θέσεις. Είναι φυσιολογικό κατά τη διάρκεια συζητήσεων ανάμεσα σε δύο ομάδες για έναν ποδοσφαιριστή, να καταθέτονται διάφορες ιδέες και από τις δυο πλευρές. Ο Εθνικός γνωρίζει πολύ καλά ποιες από τις πληροφορίες που ανέφερε ήταν απλά συζητήσεις, ποιες είναι φανταστικές και ποιες ήταν οι τελικές προτάσεις. Αυτό που απέφυγε να αναφέρει, το οποίο είναι και η όλη ουσία της υπόθεσης, είναι πως σε αυτή τη διαδρομή που περιγράφει καταλήξαμε επισήμως σε συμφωνία σε δυο περιπτώσεις, την μια όταν μας δόθηκε η άδεια για να διαπραγματευτούμε με τον Μάριο Ηλία και την άλλη, το πρωί της περασμένης Κυριακής. Και στις δυο αυτές περιπτώσεις ο Εθνικός, παρά το ότι καταλήξαμε σε συμφωνία, επανήλθε με διαφορετικές απαιτήσεις ώστε συνεχώς να τορπιλίζει τις διαδικασίες για να μην υλοποιηθεί η μετεγγραφή.

Στο τέλος της ημέρας, με ό,τι και εάν προηγήθηκε, αυτό που πραγματικά μετρά είναι πως η τελική πρόταση που υποβάλαμε στον Εθνικό ήταν απολύτως σύμφωνη με τις τελευταίες του απαιτήσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν δημόσια από τον Πρόεδρό του στην τηλεοπτική του παράσταση στη Cytavision. Μάλιστα – και αυτό είναι το πιο εξοργιστικό – την πρότασή μας την υποβάλαμε γραπτώς την περασμένη Δευτέρα το πρωί, δηλαδή εντός του χρονικού πλαισίου που ο ίδιος ο Κίκης Φιλίππου δημόσια δεσμεύτηκε λίγες ώρες προηγουμένως, στις αφηγήσεις του στη Cytavision, πως «θα κρατούσε ανοιχτή την πόρτα για υλοποίηση της μετεγγραφής μέχρι τη Δευτέρα». Ωστόσο, επιδεικνύοντας θρασύτατη πονηριά ο κ. Φιλίππου, προκειμένου να εκμηδενίσει την όποια πιθανότητα υλοποίησης της μεταγραφής και για να προλάβει την υποβολή της τελικής επίσημης πρότασής μας, έσπευσε πρωί πρωί της Δευτέρας – επαναλαμβάνουμε, ημέρα κατά την οποία δημόσια δήλωσε πως εάν υποβάλλαμε πρόταση σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, όπως και έγινε, θα την αποδεχόταν – να ενημερώσει τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του για το ναυάγιο της μετεγγραφής. Αυτά τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους, εκθέτουν ανεπανόρθωτα τον Εθνικό και επιβεβαιώνουν τις πραγματικές του προθέσεις.

Μπορούμε να δημοσιοποιήσουμε την τελική γραπτή μας επίσημη πρόταση της περασμένης Δευτέρας και ας δικαιολογήσει ο Εθνικός και ο Κίκης Φιλίππου στον ποδοσφαιριστή του γιατί δεν την αποδέχθηκε, οδηγώντας ετσιθελικά τη μετεγγραφή σε ναυάγιο.

Όσα παραμύθια και να πει ο Εθνικός, όσο και αν συνεχίσει να λαϊκίζει και να στοχοποιεί άτομα που ίσως θεωρεί εύκολους στόχους, δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό που η ιστορία κατέγραψε, ότι είναι ο μοναδικός υπεύθυνος, αυτός και ο Πρόεδρος του, που η μετεγγραφή του Μάριου Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πραγματοποιήθηκε. Όπως ακριβώς έγινε και την προηγούμενη φορά που η ΟΜΟΝΟΙΑ ζήτησε ποδοσφαιριστή από τον Εθνικό, τον Γιώτη Εγκωμίτη, καλύπτοντας και σε αυτή την περίπτωση πλήρως τις απαιτήσεις του Εθνικού.

Ευχόμαστε να είναι η τελευταία φορά που αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε για το θέμα αυτό.

Υποσημείωση 1: Εφόσον η μετεγγραφή του Μάριου Ηλία στην ΟΜΟΝΟΙΑ ναυάγησε από την περασμένη Δευτέρα, είναι απορίας άξιο πώς και δεν έχει παραχωρηθεί ο ποδοσφαιριστής στην ομάδα που έκανε μια «πολύ καλύτερη προσφορά» από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Πάντως υπάρχει ακόμη χρόνος για να αποδεχθεί ο Εθνικός αυτήν την προσφορά και έτσι να μην χάσει ο ποδοσφαιριστής την ευκαιρία για μεταγραφή. Σήμερα έχουμε 28 Σεπτεμβρίου, υπάρχει ακόμα περιθώριο για να κλείσει το deal.

Υποσημείωση 2: Είναι αστείο το γεγονός ότι ο Εθνικός επιχειρεί να αυτοπαρουσιαστεί ως αυτός που έκανε θυσίες σε δυο περιπτώσεις που μόνο θα κέρδιζε, αυτήν του γηπέδου και των εισιτηρίων του τελικού. Όσο αφορά το γήπεδο, το κόστος για την αναβάθμισή του θα το αναλάμβανε η ΟΜΟΝΟΙΑ και στην περίπτωση των εισιτηρίων του τελικού, επέλεξε να τα διαθέσει στους φιλάθλους της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καθώς εάν τα διάθετε σε φιλάθλους άλλων ομάδων θα πωλούσε ελάχιστα.

Υποσημείωση 3: Με τον Μάριο Ηλία είχαμε συμφωνήσει, έχοντας καταλήξει σε συμφωνία και μέσω του μάνατζερ του.

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δημοσίευμα για Ομόνοια: «Κτυπούν ήδη τα τηλέφωνα για παίκτες- Απαιτητικό 'μαγαζί', αλλά τράπεζα σε πληρωμές»!-ThemaSports
02/03 @ 15:01

Δημοσίευμα για Ομόνοια: «Κτυπούν ήδη τα τηλέφωνα για παίκτες- Απαιτητικό 'μαγαζί', αλλά τράπεζα σε πληρωμές»!

Σημερινό (02/03) παρασκηνιακό δημοσίευμα της ελλαδικής αθλητικής εφημερίδας Sportime, αναφέρεται στον Γιάννη Αναστασίου και τον νέο προπονητή της Ομόνοιας, Βάλντας Νταμπράουσκας, επισημαίνοντας πως έχουν ξεκινήσει ήδη να... κτυπούν τα τηλέφωνα για παίκτες που αγωνίζονται στην Ελλάδα, αποκαλώντας την Ομόνοια απαιτητικό «μαγαζί», αλλά τράπεζα σε πληρωμές!

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!-ThemaSports
02/03 @ 14:17

Ξαφνικό «διαζύγιο» με Άμο!

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Ομόνοια, ενημερώνει ότι έχει διακοπεί πρόωρα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, Ακινκούνμι Άμο.

Ομόνοια: Ευχές σε Τζούριακ-ThemaSports
02/03 @ 09:10

Ομόνοια: Ευχές σε Τζούριακ

Η Ομόνοια δεν ξέχασε τα γενέθλια του θρύλου της από το παρελθόν

Αυτός άλλαξε τα πάντα!-ThemaSports
02/03 @ 08:15

Αυτός άλλαξε τα πάντα!

Η Ομόνοια είναι η απόλυτη κυρίαρχος στο Βόλεϊ και σε όλο αυτό φέρει φαρδιά πλατιά την σφραγίδα του προπονητή της Σάββα Σάββα

Σάββα: «Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και το πήραμε αήττητοι - Θέλουμε και το κύπελλο»-ThemaSports
01/03 @ 22:37

Σάββα: «Ήμασταν η πιο σταθερή ομάδα του πρωταθλήματος και το πήραμε αήττητοι - Θέλουμε και το κύπελλο»

Δηλώσεις στην Cablenet έκανε μετά τη νέα νίκη επί του Παφιακού και την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο προπονητής της πετοσφαιρικής Ομόνοιας, Σάββας Σάββα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ