Σοκ στην Παρί: Χειρουργείο και θα μείνει άλλους 4 μήνες εκτός

Σοκ στην Παρί: Χειρουργείο και θα μείνει άλλους 4 μήνες εκτός

Σοκ στην Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς ο Νούνο Μέντες θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση και θα χρειαστεί να απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για άλλους τέσσερις μήνες.

Ο Πορτογάλος μπακ της Παρί Σεν Ζερμέν, Νούνο Μέντες, που δεν είναι διαθέσιμος από τον Μάιο, θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Παρασκευή στη Φινλανδία μετά από ρήξη συνδέσμου στον ισχίο του δεξιού του ποδιού τον Ιούλιο, και θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες, ανακοίνωσε σήμερα (27/9) ο γαλλικός σύλλογος.

 «Μετά από νέες ιατρικές εξετάσεις και μια νέα σε βάθος μελέτη της κατάστασης του Νούνο Μέντες, το ιατρικό τμήμα της Παρί Σεν Ζερμέν πήρε την απόφαση να υποβληθεί ο παίκτης σε επέμβαση αυτή την Παρασκευή στη Φινλανδία», ανέφερε η Παρί Σεν Ζερμέν.

«Η περίοδος μη διαθεσιμότητας του παίκτη υπολογίζεται σε τέσσερις μήνες», ανέφερε επίσης ο σύλλογος.

 Sdna.gr
 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 16/07: Από πού θα δείτε τα δυνατά φιλικά ματς Ομόνοια-Παναιτωλικός και Απόλλων-ΑΕΚ

ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ 16/07: Από πού θα δείτε τα δυνατά φιλικά ματς Ομόνοια-Παναιτωλικός και Απόλλων-ΑΕΚ

Τα δυνατά φιλικά παιχνίδια Ομόνοια-Παναιτωλικός και Απόλλων-ΑΕΚ, όπως και η κλήρωση του πρωταθλήματης της Super League Ελλάδος της περιόδου 2026-2027, ξεχωρίζουν από το σημερινό (16/07) πρόγραμμα των αθλητικών τηλεοπτικών μεταδόσεων!