Καθόλου καλό πρώτο ημίχρονο από την Πάφος FC, στο ΓΣΠ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, με τα όσα μας έχει συνηθίσει μέχρι στιγμής. Η ομάδα του Καρσέδο δεν απείλησε την εστία του Μπέλετς και δεν σημείωσε ούτε μια τελική στα πρώτα 45λεπτά.
Όλοι πρέπει να συγχαρούμε την Πάφο, για την μεγάλη της διάκριση στο Ποδόσφαιρο της Κύπρου. Δίκαια κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή, σ’ ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με κυρίαρχο στοιχείο της την σταθερότητα, στοιχεία που οι ανταγωνίστριες της ομάδας δεν διέθεταν.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Χριστόφορος Ματθαίου, την επομένη της νέας νίκης της ομάδας του επί του Απόλλωνα, με την οποία εξασφάλισε την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για 2η συνεχόμενη χρονιά.