Σύμφωνα με την εφημερίδα ABC, στις 20/09 κλέφτες μπήκαν στο σπίτι του Σέρχιο Ράμος, κατά τη διάρκεια αγώνα, κι ενώ βρίσκονταν μέσα τα τέσσερα παιδιά του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Το σπίτι του Σέρχιο Ράμος και της Πιλάρ Ρούμπιο στη Σεβίλλη μπήκε στο στόχαστρο ληστών, σύμφωνα με την εφημερίδα ABC.
Όπως αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ, η νυχτερινή ληστεία έγινε κατά τη διάρκεια του αγώνα της Σεβίλλη με τη Λανς στο Champions League (20/09) και τα τέσσερα παιδιά του ζευγαριού καθώς και οι άνθρωποι που τα φροντίζουν, βρίσκονταν μέσα, χωρίς ωστόσο να κινδυνέψουν!
Την ώρα της ληστείας, σύμφωνα με πηγές της έρευνας που έφερε στο φως το «ABC Seville», ο Ράμος βρισκόταν στο στάδιο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» και η σύντροφός του ήταν εκτός της πόλης για επαγγελματικούς λόγους.
Το σπίτι του Ισπανού αμυντικού είχε γίνει στόχος και στη Μαδρίτη το 2012.
Gazzetta.gr
Η ΚΟΠ ανακοινώνει τους διαιτητές, βοηθούς διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας των αγώνων της Cyprus League by Stoiximan που θα διεξαχθούν στις 11-12.05.2025.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
09/05 @ 17:10
Διάφορα δημοσιεύματα ανέφεραν τις τελευταίες ημέρες πως η Ρόμα θέλει τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι για αντικαταστάτη του Κλαούντιο Ρανιέρι, ωστόσο οι «τζαλορόσι» διέψευσαν.
09/05 @ 16:00
Ηγετικό μέλος των ultras της Μίλαν πυροβολήθηκε μέρα μεσημέρι, αλλά ευτυχώς γλίτωσε και δεν τραυματίστηκε καθόλου.
09/05 @ 15:26
Η αγωνία παραμένει στο «κόκκινο» στη La Liga καθώς στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ, ίσως βγει πρωταθλητής, ενώ κομβικές αναμετρήσεις διεξάγονται στη μάχη της παραμονής.
09/05 @ 14:37
Ο Σεγούντο Καστίγιο είναι ο πιο στιλάτος προπονητής και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με το ντύσιμό του.
09/05 @ 13:59
Ο Μαχάμεντ Σαλάχ πήρε… αέρα το βραβείο του κορυφαίου παίκτη της χρονιάς στην Premier League και έγινε ο μοναδικός που το έχει κατακτήσει συνολικά τρεις φορές με τη φανέλα της Λίβερπουλ.
09/05 @ 13:40
Ο Τσάμπι Αλόνσο ανακοίνωσε στην Μπάγερ Λεβερκούζεν πως θα αποχωρήσει από τον σύλλογο για να αναλάβει τη Ρεάλ Μαδρίτης.
BEST OF THEMASPORTS