Αναστάτωση στην Άστον Βίλα έχει προκαλέσει η νέα φανέλα που δημιουργεί... εξτρά βάρος σε όποιον τη φοράει.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δυσαρεστημένοι από τις νέες τους φανέλες είναι οι παίκτες της Άστον Βίλα, καθώς, όπως υποστηρίζουν, ιδρώνουν υπερβολικά μέσα σ’ αυτές.
Οι φετινές εμφανίσεις, τις οποίες επιμελήθηκε η εταιρεία αθλητικών ενδυμάτων Castore, προκάλεσαν συζητήσεις στα αποδυτήρια της ομάδας. Μάλιστα, έγιναν και παράπονα στη διοίκηση του κλαμπ, ισχυριζόμενοι ότι επηρεάζει την απόδοσή τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε πηγή στην Telegraph: «Οι ποδοσφαιριστές φαίνονται σα να ‘χουν βγει από την πισίνα, μόλις λίγα λεπτά μετά τη σέντρα. Το θέμα δεν μπορεί να συνεχιστεί όλη τη σεζόν, πρέπει να λυθεί», τόνισε.
Σύμφωνα, πάντα, με το ίδιο μέσο οι ποδοσφαιριστές της Βίλα «αισθάνονται άβολα» εξαιτίας του βάρους, γεγονός που έγινε ακόμα πιο εμφανές στην ήττα από τη Λέγκια Βαρσοβίας, την περασμένη εβδομάδα, για τους ομίλους του Conference League.
Η αρμόδια εταιρεία υπέγραψε στην αρχή της σεζόν πολυετές συμβόλαιο με τα «λιοντάρια», ενώ προμηθεύει κι άλλες ομάδες της Premier League όπως η Νιουκάστλ και η Γουλβς, χωρίς να ‘χουν καταγραφεί προβλήματα σ’ αυτές.
sport-fm.gr
Στην αποψινή μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην Cablenet ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, ρωτήθηκε για τις επαφές του με επενδυτική εταιρεία και αποκάλυψε πως αν όλα πάνε καλά, μέχρι τις 25 Μαΐου ευελπιστεί να καταλήξουν σε συμφωνία!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/05 @ 01:00
Η Πόρτο νίκησε 2-1 στην έδρα της Μποαβίστα και εκμεταλλεύτηκε την ήττα της Μπράγκα ώστε να γίνει αφεντικό για την κατάληψη της τρίτης θέσης του πορτογαλικού πρωταθλήματος.
12/05 @ 00:26
Από... αέρος «χτυπήθηκε» η Νάπολι που σε ακόμα ένα ματς έπαιξε με τη φωτιά και τώρα «κάηκε»! Η Τζένοα πήρε βαθμό (2-2) στο «Αρμάντο Μαραντόνα» και η Ίντερ απέκτησε πάλι θάρρος με το -1 από την κορυφή!
12/05 @ 00:19
Η Μπριζ του βασικού σε όλο το ματς Τζόλη νίκησε 2-0 την Γκενκ του Καρέτσα (έμεινε στον πάγκο λόγω τραυματισμού) και μείωσε εκ νέου στον πόντο από την πρωτοπόρο Ουνιόν, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος!
12/05 @ 00:14
Ο Άγιαξ ηττήθηκε 3-0 από τη Ναϊμέγκεν στο Άμστερνταμ και η υπόθεση της κορυφής της Eredivisie αποκτά ξανά τρομερό ενδιαφέρον, δυο «στροφές» πριν το φινάλε της σεζόν!
12/05 @ 00:07
Καταιγίδα ήταν στο δεύτερο ημίχρονο η Ρέιντζερς και με το εμφατικό 4-0 έκανε πάρτι απέναντι στην Αμπερντίν που δεν κατάφερε να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
12/05 @ 00:00
Πρώτο ημίχρονο Λίβερπουλ, δεύτερο Άρσεναλ, τελικό 2-2 στο «Άνφιλντ» με την καλύτερη ομάδα της Αγγλίας να παίρνει τα ηνία και την… καλύτερη της Ευρώπης να επανέρχεται στο ματς. Αποδοκιμασίες για ΤΑΑ.
BEST OF THEMASPORTS