Ένας 90χρονος φίλος της Ατλέτικο πήρε δώρο για τα γενέθλιά του μια φανέλα της αγαπημένης του ομάδας και συγκινήθηκε.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τα ομορφότερα γενέθλια πέρασε ένας 90χρονος παππούς. Τη μέρα που η Ατλέτικο νικούσε μετά από 12 ντέρμπι τη Ρεάλ (3-1), όλη η οικογένεια ήταν στο πλευρό του και του έκανε το καλύτερο δώρο: μια φανέλα των «ροχιμπλάνκος» με το όνομά του.

Ο συμπαθέστατος παππούς μόλις αντίκρυσε το δώρο δεν μπορούσε να το πιστέψει και φανερά συγκινημένος αγκάλιασε τη φανέλα και την έδειχνε με καμάρι.

 

sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μίδας: Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ με την Adidas ο Αλεξάντερ-Άρνολντ!-ThemaSports
27/11 @ 20:12

Μίδας: Υπέγραψε συμβόλαιο πολλών εκατομμυρίων ευρώ με την Adidas ο Αλεξάντερ-Άρνολντ!

Ο Τρεντ Αλεξάντερ-Άρνολντ ολοκλήρωσε τη συνεργασία του με την Under Armour και υπέγραψε συμφωνία με την Adidas, με συμβόλαιο 30 εκατομμυρίων ευρώ!

Ανατροπή στην υπόθεση του Αντσελότι και... Ρεάλ!-ThemaSports
27/11 @ 19:48

Ανατροπή στην υπόθεση του Αντσελότι και... Ρεάλ!

Παρόλο που ο Κάρλο Αντσελότι παρουσιαζόταν κοντά στην αποχώρησή του από τη Ρεάλ, σύμφωνα με το «relevo» οι Μαδριλένοι έχουν κινήσει τις διαδικασίες ώστε να ανανεώσουν μαζί του για δύο ακόμη χρόνια.

Πλήγμα με Άλισον και Ζότα για Λίβερπουλ! -ThemaSports
27/11 @ 16:00

Πλήγμα με Άλισον και Ζότα για Λίβερπουλ!

Η Λίβερπουλ έφυγε… όρθια από το «Έτιχαντ» απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι (1-1), αλλά όχι χωρίς απώλειες, καθώς τραυματίες αποχώρησαν ο Άλισον και ο Ντιόγκο Ζότα.

Γκαρνάτσο: «Δεν περίμενα ότι η μπάλα θα έπαιρνε αυτήν την τροχιά»-ThemaSports
27/11 @ 16:57

Γκαρνάτσο: «Δεν περίμενα ότι η μπάλα θα έπαιρνε αυτήν την τροχιά»

Εξεπλάγη και ο Γκαρνάτσο με την γκολάρα που έβαλε στη νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Έβερτον (0-3).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ