«Έχει κάποιες πιθανότητες για τον τίτλο η Ομόνοια, λίγες μεν, αλλά τις έχει»

«Έχει κάποιες πιθανότητες για τον τίτλο η Ομόνοια, λίγες μεν, αλλά τις έχει»

Στον ΣΠΟΡ FM μίλησε ο παλαίμαχος της Ομόνοιας, Κώστας Καλοθέου μετά την ισοπαλία με τον Άρη.

Οι δηλώσεις του:

Για την ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Άρη: «Νομίζω ότι ήταν ένα δίκαιο αποτέλεσμα. Έψαξαν τη νίκη και οι δυο ομάδες. Βάσει της εικόνας του αγώνα και των ευκαιριών νομίζω ότι το αποτέλεσμα αφήνει ικανοποιημένες και τις δυο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι χαμηλών εντάσεων».

Για το τι κρατά από το χθεσινό ντέρμπι: «Θα κρατούσα την αντίδραση που έβγαλε η ομάδα μετά το 2-1. Ο προπονητής μας άφησε το γήπεδο και τη μπάλα στον Άρη και χτύπησε με αντεπιθέσεις και γρήγορα τρανζίσιον.»

Αν μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα η Ομόνοια: «Το να κατακτήσεις το πρωτάθλημα είναι ένα και να το διεκδικήσεις είναι άλλο. Η Ομόνοια οφείλει να ξεκινά με στόχο τον πρωταθλητισμό. Τώρα αν μπορεί να το κατακτήσει θεωρώ ότι έχει κάποιες πιθανότητες, λίγες μεν, αλλά τις έχει».

Για τον προγραμματισμό: «Είμαι εξ αυτών που κάνω την κριτική στην ομάδα. Θεωρώ ότι ο προγραμματισμός δεν ήταν ο καλύτερος και αυτό φαίνεται από τις αδυναμίες του ρόστερ».

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Τα έδωσε όλα ο Παναθηναϊκός αλλά τον πλήγωσε ο Μπόλντγουιν σε νεκρό χρόνο

Τα έδωσε όλα ο Παναθηναϊκός αλλά τον πλήγωσε ο Μπόλντγουιν σε νεκρό χρόνο

Ο Παναθηναϊκός τα έδωσε όλα σε αδιανόητο θρίλερ με τη Φενέρμπαχτσε, όμως ο Γουέιντ Μπόλντγουιν με απίστευτο buzzer beater έδωσε τη νίκη στους Τούρκους με σκορ 85-83.