Βαριές κατηγορίες από Τορναρίτη: «Εξαφάνιζε φακέλους, έκλεινε τα μάτια στα κριτήρια»

Βαριές κατηγορίες από Τορναρίτη: «Εξαφάνιζε φακέλους, έκλεινε τα μάτια στα κριτήρια»

Ανάρτηση του Χριστόφορου Τορναρίτη μέσω της οποίας εξαπολύει επίθεση προς την ΚΟΠ, με βαριές κατηγορίες.

Αναλυτικά:

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ

Ο **** της ΚΟΠ εξαφάνιζε φακέλους, έκλεινε τα μάτια στα κριτήρια ( απλήρωτες κοινωνικές ασφαλίσεις - φόρους κτλ) για να προστατεύει της μεγάλες ομάδες που κινδύνευαν με αφαίρεση βαθμών η άλλες σοβαρές ποινές αν εφαρμόζονταν ΣΩΣΤΑ η κανονισμοί και η νομοθεσία. 

Οι προέδροι το εκτιμούσαν και τον στήριζαν, ήταν φιλούθκια  αλλά τελικά η βοήθεια αυτή έφερε το αντίθετο αποτέλεσμα . Τους φαλίρισε!!! 

Ενώ αυτός, ασφαλώς παρέμεινε ο αγαπητός Πρόεδρος της ΚΟΠ για ακόμη μια πενταετία .

Μαζί του παρέμεινε μια άγνωστη και τόσο άθλια κατάσταση στους οικονομικούς λογαριασμούς κάποιων ποδοσφαιρικών ομάδων που προστάτευε κατά καιρούς.

Συσσωρευμένα εκατομμύρια χρέη και άντε να βγεις από μέσα . 

Αν η ΚΟΠ πριν μια πενταετία εφάρμοζε το καταστατικό αφαιρώντας βαθμούς στις απλήρωτες επιδικασμένες αποφάσεις της ΟΥΕΦΑ - ΦΙΦΑ - ΦΟΡΟΥΣ- ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΙΣ κτλ,  μη περνώντας τα κριτήρια των ομάδων θα σταματούσαν οι ασύστολοι και τόσο αρρωστημένοι προϋπολογισμοί , θα επέρχετο νοικοκυριό στης ομάδες και θα ήξερε και ο κόσμος την αλήθεια .

Κάποιοι βρήκαν επενδυτή από την Αμερική και το παλεύουν άλλοι έκαναν νέο σχηματισμό, άλλους θυσιάζεται καθημερινά ο πρόεδρος ρίχνοντας τα μέσα στο λάκκο… Αναμένουμε να δούμε τον επίλογο .

Μόνο αλήθειες

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Παλικαρίσσια εμφάνιση από την ΑΕΚ, λύγισε στην παράταση από την Κρίσταλ Πάλας και τον ανεπαρκή διαιτητή

Παλικαρίσσια εμφάνιση από την ΑΕΚ, λύγισε στην παράταση από την Κρίσταλ Πάλας και τον ανεπαρκή διαιτητή

Πάλεψε σαν «θηρίο» η ΑΕΚ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας, όμως ηττήθηκε στην «Αρένα» με 1-2 στην παράταση και αποκλείστηκε από το Conference League με το κεφάλι ψηλά.