Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη κόντρα στον Παναιτωλικό, καθώς έγινε ο πρώτος που πέτυχε πέντε γκολ με τις ομάδες του Big-5.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος σκόραρε στο παιχνίδι του Άρη με τον Παναιτωλικό και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα των κίτρινων.

Ο 36χρονος μεσοεπιθετικός έτσι έγινε ο πρώτος παίκτης που σκοράρει με όλες τις ομάδες του Big-5 (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρης), ενώ κατέχει και το σχετικό ρεκόρ που έχει αγωνιστεί και με τις πέντε ομάδες.

Τα περισσότερα παιχνίδια της καριέρας του τα έχει με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο πέτυχε 25 γκολ σε 131 συμμετοχές. Ένα γκολ λιγότερο (24) έχει με την ΑΕΚ, όμως με 83 συμμετοχές.

 

Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχει αγωνιστεί 63 φορές, έχοντας απολογισμό 10 γκολ. Τον ίδιο αριθμό τερμάτων (10) έχει και με τον Ολυμπιακό με 34 συμμετοχές. Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Άρη ήρθε στη 19η συμμετοχή του.

Φυσικά στην Ελλάδα έπαιξε και με τον Ατρόμητο, με τον οποίο έχει σκοράρει τέσσερα γκολ σε 26 συμμετοχές.

sport24.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον Ζοάο Νέβες!-ThemaSports
19/05 @ 09:24

H Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για τον Ζοάο Νέβες!

Οι «Κόκκινοι Διάβολοι» έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον 19χρονο χαφ της Μπενφίκα Ζοάο Νέβες και ετοιμάζονται να κάνουν την κίνησή τους.

Ο Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!-ThemaSports
19/05 @ 09:03

Ο Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας!

Με ανάρτησή του στα Social Media, o Σωκράτης Παπασταθόπουλος ανακοίνωσε το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας, τονίζοντας ότι είναι χαρούμενος που θα αποσυρθεί ως παίκτης της Μπέτις.

Υπέροχος Ρόις: Κέρασε μπύρα τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για το «αντίο» του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
19/05 @ 08:06

Υπέροχος Ρόις: Κέρασε μπύρα τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για το «αντίο» του (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Σε μια πανέμορφη κίνηση προχώρησε ο Μάρκο Ρόις, που κέρασε μπύρα όλους τους οπαδούς της Ντόρτμουντ για το τελευταίο του παιχνίδι με την φανέλα των Βεστφαλών.

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)-ThemaSports
18/05 @ 21:31

Επιστροφή «στ’ αστέρια»: Ασταμάτητη Αταλάντα, κλείδωσε τη συμμετοχή της στο Champions League! (video)

Με άνεση, δίχως να… ιδρώσει, η Αταλάντα κέρδισε τη Λέτσε με 2-0 (18/05) και εξασφάλισε την πέμπτη θέση της Serie A, αλλά και ένα εισιτήριο στο επόμενο Champions League! Α

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της Bundesliga και αν πάρει και το Κύπελλο, θα στείλει και τη Χάιντενχαϊμ στην Ευρώπη – Σώθηκε η Ουνιόν, στα μπαράζ η Μπόχουμ.

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!-ThemaSports
18/05 @ 19:35

ΕΠΙΣΗΜΟ: Ποδοσφαιριστής της χρονιάς ο Φόντεν!

Ο Φιλ Φόντεν ψηφίστηκε παίκτης της χρονιάς στην Premier League, ανακοίνωσε σήμερα (18/5) η κορυφαία ποδοσφαιρική Λίγκα του πλανήτη.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ