Το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης στα social media

Το ρεκόρ της Ρεάλ Μαδρίτης στα social media

Η «βασίλισσα» έγινε ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που ξεπερνά τους 500 εκ. followers στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης.

Οι πρωτιές και οι κορυφές, είναι συνήθεια για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Η «βασίλισσα» στη νέα εποχή που ζούμε, δεν κοιτά απλά να είναι πρώτη στο χορτάρι ή στο παρκέ. Θέλει να κερδίζει πρωτιές σε όλους τους τομείς. Ειδικά τους εμπορικούς και marketing, που σημαίνουν και έσοδα.

Έτσι, με καμάρι η Ισπανική ομάδα ανακοίνωσε πως έγινε ο πρώτος αθλητικός σύλλογος στον πλανήτη που ξεπερνά τους 500.000.000 ακόλουθους, σε όλα τα social media. Αριθμός τεράστιος, ο οποίος δείχνει και το πόσο δημοφιλής είναι ο σύλλογος της Μαδρίτης. Για πολλούς ο μακράν κορυφαίος του πλανήτη μας.

Μάλιστα η Ρεάλ έστειλε και σχετικό μήνυμα στον κόσμο της: «Ευχαριστούμε Μαδριτίστας. Χάρη σε εσάς, γίναμε ο πρώτος αθλητικός σύλλογος που ξεπερνά τα 500 εκ. ακόλουθους στα social networks».

 
onsports.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία από τα αποδυτήρια της Μ. Γιουνάιτεντ: Ποδοσφαιριστής χτύπησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ιστορία από τα αποδυτήρια της Μ. Γιουνάιτεντ: Ποδοσφαιριστής χτύπησε τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον!

Μια απίστευτη ιστορία από τα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερε στο φως ο Ραφαέλ ντα Σίλβα, περιγράφοντας ένα περιστατικό που δύσκολα μπορεί να πιστέψει κανείς.