Themasports teamΜιχάλης Κατσουρής: Συνελήφθησαν στην Κροατία αλλά παραμένοι το ερώτημα πώς έφτασαν στα σύνορα
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η είδηση ότι συνελήφθησαν 9 Κροάτες χούλιγκαν στην χώρα τους για τη δολοφονική επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια, κατά την οποία δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, σε εκτέλεση ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, προκαλεί εν μέρει ικανοποίηση στους οικείους του και στις αρχές, αλλά και απορίες για το πώς οι κατηγορούμενοι κατάφεραν και διέφυγαν από την Ελλάδα χωρίς να γίνουν αντιληπτοί.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, οι ελληνικές αρχές αναζητούσαν 11 άτομα τους οποίους και είχε ταυτοποιήσει στις 16 Αυγούστου, από τα διαβατήριά τους στα οχήματα. Οι περισσότεροι από αυτούς μπήκαν από την Κακαβιά, αλλά κανείς δεν ξέρει πως βγήκαν από τη χώρα μετά τα επεισόδια.
Μέχρι στιγμής επίσης αυξάνονται οι κατηγορούμενοι, αλλά κανένας από αυτούς δεν έχει ταυτοποιηθεί ως ο δολοφόνος του Μιχάλη.
«Αυτός που το έκανε στον Μιχάλη αποχώρησε νωρίτερα»
Σημαντικά είναι τα όσα είπε στις αρχές ο φίλος του Μιχάλ που ήταν δίπλα του και έζησε καρέ - καρέ την επίθεση. Ο ίδιος λέει για τον άνθρωπο που δολοφόνησε τον 29χρονο.
Η μαρτυρία φίλου του Μιχάλη Κατσουρή για τη δολοφονική επίθεση των Κροατών
«Μιλάμε για πολύ αίμα. Τα μαχαίρια που κρατούσαν οι Κροάτες ήταν μεγάλα μαχαίρια με μεγάλες λάμες, που ήταν ορατές από τα 5 μέτρα. Αυτός που τους έφερε εκεί, πρώτον, πρέπει να ήξερε πολύ καλά τους δρόμους, γιατί τους έφερε από την πίσω πλευρά από το Περισσό, γιατί είχε μελετήσει τη διαδρομή και, δεύτερον, στο σημείο που έγιναν τα επεισόδια, δεν υπάρχουν κάμερες και είναι κάπως τυφλό το σημείο. Τέλος, πιθανολογώ ότι αυτός που το έκανε στον Μιχάλη δεν έμεινε μέχρι το τέλος και αποχώρησε νωρίτερα».
Πηγή: Newsbomb.gr
Ανακοινώνεται από την ΚΟΠ, ότι η κλήρωση των αγώνων της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola Α’-Β’ Κατηγορίας περιόδου 2025-2026, θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 24 Νοεμβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
12/11 @ 20:58
Τα νέα δεν είναι καλά για τον Λούκας Βιγιαφάνιες ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο τελευταίο ματς της Κηφισιάς με τον Ολυμπιακό.
12/11 @ 20:47
Μεταξύ των δύο διακοπών για τις Εθνικές ομάδες στον Παναιτωλικό δεν έχει αλλάξει μόνο ο προπονητής με τον Γιάννη Αναστασίου αντί του Γιάννη Πετράκη.
12/11 @ 20:35
Η Stoiximan Superleague διέκοπη λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και μετά από 10 αγωνιστικές, ο Λεβαδειακός αποδεικνύει γιατί βρίσκεται στην πρώτη τετράδα.
12/11 @ 20:22
Κάτι παραπάνω από το ένα τρίτο της σεζόν στην Stoiximan Super League ανήκει, πλέον, στο παρελθόν. Δέκα αγωνιστικές έχουν περάσει στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και οι 14 ομάδες που συμμετέχουν σε αυτή έχουν παρουσιάσει τα πρώτα δείγματα γραφής από όσα αναμένεται να μας προσφέρουν μέχρι το τέλος της τον ερχόμενο Μάιο.
12/11 @ 20:04
Ο Λεβαδειακός εντυπωσιάζει στο φετινό πρωτάθλημα και πέντε παίκτες του βρίσκονται στα... ραντάρ ομάδων της Super League, αλλά και από το εξωτερικό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ελλαδικής ιστοσελίδας sportime.gr. Ανάμεσα τους και ο 25χρονος Κύπριος διεθνής μέσος, Γιάννης Κωστή!
12/11 @ 19:50
O Λορέντσο Πιρόλα έκανε τις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι το 2028, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό του.
BEST OF THEMASPORTS