Όσα δήλωσε στην κάμερα της Cablenet, ο βοηθός προπονητής της Ανόρθωσης, Όσκαρ Σουάρεζ, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Ήταν ένα παιχνίδια με πολλή ένταση και έντονα συναισθήματα. Είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια να παραμείνουν συγκεντρωμένοι, το έπραξαν και ήμασταν η ομάδα που είχε το πάνω χέρι και τις πιο κλασικές φάσεις, ειδικά στο β' ημίχρονο».

Για την συγκέντρωση που χρειάστηκε να έχει η ομάδα μέσα στην ένταση:

«Είναι δύσκολο ορισμένες φορές για τους ποδοσφαιριστές να μαζέψουν όλες τις πληροφορίες. Ίσως κάποτε και να τους αγχώνει. Τους τονίσαμε να δουν την εικόνα που υπάρχει στην κερκίδα και αυτή να καθρεφτιστεί με την παρουσία τους στον αγωνιστικό χώρο».

Ποια ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση που είχε σαν βοηθός προπονητής όταν αποβλήθηκε ο Γκαγιέγο:

«Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε και στην άμυνα και στην επίθεση. Είμαστε όλοι στο ίδιο μήκος κύματος, γνωρίζουμε πως δουλεύουμε. Είμαι σαν το δεξί χέρι του Γκαγιέγο άρα γνωρίζω πολύ καλά πως δουλεύει και τι θέλει».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση: Από φευγάτος… «κτυπά» ενδεκάδα! -ThemaSports
28/11 @ 21:55

Ανόρθωση: Από φευγάτος… «κτυπά» ενδεκάδα!

Με την αρνητική εξέλιξη που προέκυψε στην Ανόρθωση αναφορικά με τον Φραν Γκαρσία, φέρνει στο προσκήνιο τον Κίκο.

Ολοταχώς για το sold out οι Ανορθωσιάτες – Απέμειναν εισιτήρια μόνο για πέταλο!  -ThemaSports
28/11 @ 21:38

Ολοταχώς για το sold out οι Ανορθωσιάτες – Απέμειναν εισιτήρια μόνο για πέταλο!

Η Ανόρθωση ενημερώνει μέσα από το κανάλι της στο Whatsapp πως έχουν εξαντληθεί τα εισιτήρια για Δυτική και Ανατολική, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ανόρθωση: Οι τέσσερις υποψήφιοι για MVP Νοεμβρίου!   -ThemaSports
28/11 @ 17:34

Ανόρθωση: Οι τέσσερις υποψήφιοι για MVP Νοεμβρίου!

Η Ανόρθωση ανακοίνωσε τους τέσσερις υποψήφιους για παίκτης του μήνα (Νοέμβριο) και ζήτησε από τον κόσμο να αποφασίσει.

Το τεράστιο «όχι» του Αρμπολέδα… δευτερόλεπτα πριν το γκολ-νίκης του Γκασάμα (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
27/11 @ 14:24

Το τεράστιο «όχι» του Αρμπολέδα… δευτερόλεπτα πριν το γκολ-νίκης του Γκασάμα (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο 84:00 ο Αρμπολέδα σώζει την Ανόρθωση από σίγουρη παραβίαση, με εκπληκτική απόκρουση σε σουτ του Αμπντουραχίμι.

Ανόρθωση: Κόντρα στα προγνωστικά και τις ατυχίες… είναι εκεί!-ThemaSports
27/11 @ 21:42

Ανόρθωση: Κόντρα στα προγνωστικά και τις ατυχίες… είναι εκεί!

Η Ανόρθωση πέτυχε δεύτερη σερί νίκη σε ντέρμπι και βρίσκεται στο -2 από την κορυφή!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ