Αγωνία για τον Χάμες Ροντρίγκες: Νοσηλεύεται από τη Δευτέρα, θολό το τοπίο σχετικά με το πρόβλημά του
Αγωνία στην Κολομβία για την κατάσταση του Χάμες Ροντρίγκες, που νοσηλεύεται εδώ και ημέρες σε κλινική της Μινεσότα.




Το βράδυ της Πέμπτης ένας φίλος της ΑΕΚ βρέθηκε μαζί με την κοπέλα του, σε συναυλία του Νίκου Οικονομόπουλου. Ωστόσο, είχε το μυαλό του στο παιχνίδι της Ένωσης με την Μπράιτον για το Europa League και παρακολουθούσε την εξέλιξή του στο κινητό.
Όταν ο Έκι Πόνσε πέτυχε το γκολ της νίκης για το 3-2, ο φίλος της «Ένωσης» φώναξε δυνατά «Γκολ» και ακούστηκε παρά τα δυνατά ντεσιμπέλ της συναυλίας, που έγινε την Πέμπτη στο Θέατρο Πέτρας, το οποίο ήταν κατάμεστο.
«Όταν πας με το αγόρι σου στον Οικονομόπουλο και παίζει η ΑΕΚ», σχολιάζει η νεαρή κοπέλα που κατέγραψε το σκηνικό και το ανέβασε στα social media.
Το video έχει ανέβει στο TikTok και έχει γίνει viral:
sdna.gr
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις