Themasports teamΣε έκτακτη συνέντευξη τύπου ο Πάμπλο Λονγκόρια, ανακοίνωσε ότι παραμένει στην προεδρία της Μαρσέιγ και πως θα κινηθεί νομικά εις βάρος συγκεκριμένων οπαδών.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ολική ανατροπή σκηνικού στην Μαρσέιγ, αφού ο Πάμπλο Λονγκόρια όχι μόνο δεν παραιτείται, αλλά ανοίγει δικαστικό αγώνα. Σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Μασσαλίας, τόνισε ότι δεν θα το βάλει στα πόδια, αλλά θα κινηθεί νομικά για να προασπιστεί τα συμφέροντα του:
«Είχα μία μεγάλη συζήτηση με τον ιδιοκτήτη Φρανκ Μακ Κορτ, ο οποίος μου δήλωσε την αμέριστη συμπαράσταση του. Αυτά που έγιναν την Δευτέρα είναι ασύλληπτα. Αποφάσισα να παραμείνω στην προεδρία της Μαρσέιγ και ανέθεσα στους δικηγόρους μου, να καταθέσουν μηνύσεις», ήταν τα λόγια του Λονγκόρια σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, στην οποία ανακοίνωσε τις οριστικές του αποφάσεις.
Sdna.gr
Ένας από τους ποδοσφαιριστές της Ομόνοιας που βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση τη φετινή σεζόν (2025-2026), είναι αδιαμφισβήτητα ο Γουίλι Σεμέδο!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/11 @ 23:58
Με 39 χώρες ήδη στα τελικά και μόλις 9 εισιτήρια να απομένουν, το Μουντιάλ 2026 αρχίζει να παίρνει την τελική του μορφή ενόψει της μεγάλης κλήρωσης του Δεκεμβρίου.
18/11 @ 23:56
Σε ένα παιχνίδι χωρίς κανένα ενδιαφέρον και με άδειες εξέδρες, η Εθνική ολοκλήρωσε την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τη λευκή ισοπαλία (0-0) κόντρα στη Λευκορωσία.
18/11 @ 23:50
Περισσότεροι από 30.000 θεατές στο Ολυμπιακό Στάδιο Βαρκελώνης έζησαν μια γιορτή αλληλεγγύης στο φιλικό Καταλονία-Παλαιστίνη.
18/11 @ 22:52
Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την εθνική Γαλλίας μετά την αποχώρηση του Ντεσάν, η οποία έχει δρομολογηθεί για μετά το Μουντιάλ 2026.
18/11 @ 18:08
Το ποδόσφαιρο βρίσκεται μπροστά στη μεγαλύτερη περίοδο μετασχηματισμού της σύγχρονης ιστορίας του, καθώς η IFAB εξετάζει τώρα μια σειρά από νέες αλλαγές.
18/11 @ 14:22
Η πικρή και πολυετής διαμάχη ανάμεσα στον Κιλιάν Εμπαπέ και την Παρί Σεν-Ζερμέν περνά πλέον στις δικαστικές αίθουσες, με τον Γάλλο σούπερ σταρ να διεκδικεί αποζημίωση που ξεπερνά τις 200 εκατομμύρια λίρες από την πρώην ομάδα του.
BEST OF THEMASPORTS