Όσα δήλωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Χοσέ Λουίς Όλτρα, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Δεν έχω να πω πολλά. Κάναμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο αλλά πετύχαμε μόνο ένα γκολ και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος είπα στους παίκτες πως πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι αλλά δεν ήταν η ίδια η εικόνα μας. Δεχθήκαμε ακόμα ένα γκολ από ένα λάθος μας. Τα πολλά λάθη στην άμυνα μας πληγώνουν και μας…σκοτώνουν. Εγώ είμαι υπεύθυνος για αυτά τα μεγάλα λάθη που γίνονται. Έχουμε δεχθεί πέντε γκολ από τον Εθνικό Άχνας και τρία σήμερα, δύο την περασμένη αγωνιστική. Πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι στη συνέχεια γιατί αν συνεχίσουμε με τα ίδια λάθη δεν μπορούμε να πάμε μακριά».


Ποια είναι η λύση: «Ο κόσμος δεν θέλει κάθε βδομάδα να ακούει τα ίδια από εμένα. Προσπαθώ να βρω τις λύσεις. Οι τρεις νεοφώτιστες είναι πολύ καλές ομάδες. Προσπαθώ να κάνω αλλαγή για να βρω τις λύσεις και να είναι ανταγωνιστική η ομάδα. Τα λάθη είναι ατομικά και όχι ομάδα. Πρέπει να δουλέψουμε και να δώσουμε αυτοπεποίθηση στους παίκτες. Εμείς οι ίδιοι πρέπει να το βρούμε και να αλλάξουμε. Πέρσι τέτοιο καιρό είχαμε πάνω-κάτω την ίδια συγκομιδή αλλά δεν κάναμε καλό φινάλε. Φέτος πρέπει να είμαστε έτοιμοι στα πλέι οφ για να κάνουμε καλύτερη πορεία. Αυτή είναι η δουλειά μου. Να αναλύω, να βλέπω τα λάθη και να προσπαθώ να τα βελτιώνω».

Για το ότι ο κόσμος έχασε την εμπιστοσύνη του στην ομάδα: «Δεν είμαστε στο καλύτερο επίπεδο. Είναι φανερό. Πρέπει όλοι μαζί να βρούμε τις λύσεις. Βλέπω την ίδια εικόνα που βλέπει ο κόσμος και οι δημοσιογράφοι και δεν ήμαστε σε καλό επίπεδο. Δεν μπορώ να πω κάτι στον κόσμο που διαμαρτύρεται, αξίζει όλο τον σεβασμό». 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σουάρες διετίας στην ΑΕΚ!-ThemaSports
08/07 @ 17:27

Σουάρες διετίας στην ΑΕΚ!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού χαφ, Χαϊμέ Σουάρες για τα επόμενά 2 χρόνια.

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο-ThemaSports
07/07 @ 12:20

ΑΕΚ: Επιστροφή στην Κύπρο

Η ΑΕΚ τελείωσε το βασικό στάδιο προετοιμασίας, στέλνει ευχαριστίες και επιστρέφει Κύπρο

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
06/07 @ 10:47

Διαρκείας ΑΕΚ: «30 χρόνια ζωής, 100 χρόνια ιστορίας» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η AEK ανακοίνωσε την έναρξη πώλησης των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2024/25, η οποία θα συνδυαστεί με το άνοιγμα του νέου AEK Store στο ΑΕΚ ARENA.

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή-ThemaSports
06/07 @ 10:32

Τελευταίο τεστ πριν την επιστροφή

Το τελευταίο της φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους δίνει σήμερα (6/7,15:00) το απόγευμα η ΑΕΚ απέναντι στη Σερκλ Μπρίζ.

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»-ThemaSports
05/07 @ 14:26

«Δεν γίνεται να είσαι απόλυτος, γιατί γίνονται ανατροπές»

Για τη μέχρι στιγμής πορεία της προετοιμασίας και του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ τοποθετήθηκε ο Κυριάκος Δημητρίου εκπρόσωπος Τύπου των Λαρνακέων στον Super Sport.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ