Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ορτέγκα

Με πρόβλημα στο γόνατο αποχώρησε ο Ορτέγκα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Εκτός από τον Σαντιάγκο Έσε που αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πρόβλημα στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο αριστερός μπακ είχε μια σύγκρουση με τον Χέφλερ στο 68’, με τον παίκτη της Φράιμπουργκ να πέφτει πάνω στο πόδι του Ορτέγκα. 

Ο Αργεντινός άσος σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται για περίπου ένα δεκάλεπτο, με τον Κίνι να τον αντικαθιστά. Φαίνεται πως χτύπησε στο γόνατο και σήμερα θα φανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Καλούτσικος ο βαθμός, υπο τις περιστάσεις…

Καλούτσικος ο βαθμός, υπο τις περιστάσεις…

Δεν ήταν άσχημο αποτέλεσμα η ισοπαλία για τον Ολυμπιακό, αν και είχαν φάσεις να σκοράρουν πρώτοι στο ματς. Στην επανάληψη τους έβαλε κάποια πίεση η Ανόρθωση, προς το τέλος το… επικίνδυνο σουτ του Σένσι, πήγε πάνω στον Ταλιχμανίδη που είχε σωστά αντανακλαστικά.