Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ορτέγκα

Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις στο γόνατο ο Ορτέγκα

Με πρόβλημα στο γόνατο αποχώρησε ο Ορτέγκα από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φράιμπουργκ.

Εκτός από τον Σαντιάγκο Έσε που αποχώρησε με κάταγμα στη μύτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, πρόβλημα στον Ολυμπιακό αντιμετωπίζει και ο Φρανσίσκο Ορτέγκα. Ο αριστερός μπακ είχε μια σύγκρουση με τον Χέφλερ στο 68’, με τον παίκτη της Φράιμπουργκ να πέφτει πάνω στο πόδι του Ορτέγκα. 

Ο Αργεντινός άσος σηκώθηκε και συνέχισε να αγωνίζεται για περίπου ένα δεκάλεπτο, με τον Κίνι να τον αντικαθιστά. Φαίνεται πως χτύπησε στο γόνατο και σήμερα θα φανεί αν πρόκειται για κάτι σοβαρό, καθώς θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Toν... χαβά του ο Εμπαπέ, για πλάκα στους «16» η Γαλλία!

Toν... χαβά του ο Εμπαπέ, για πλάκα στους «16» η Γαλλία!

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ να βρίσκει δύο φορές δίχτυα, η Γαλλία νίκησε 3-0 τη Σουηδία και προκρίθηκε στους «16» του Μουντιάλ, όπου θα βρει μπροστά της μία από τις εκπλήξεις του τουρνουά, την Παραγουάη!