Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, στις 12:00, η Ομόνοια παρουσίασε την αθλητική και κοινωνική εκδήλωσης που διοργανώνει  με τίτλο WE CHANGE LIVES την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη στο Παβίλιον η ώρα 18:00, στο πλαίσιο των εορτασμών 75 χρόνων της Ομόνοιας υπό την αιγίδα ομοσπονδία πετόσφαιρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα υπάρχουν διάφοροι ομιλητές για περίπου δύο ώρες. Και μια ώρα για συζητηση.

 
 Στο πάνελ οι Μάριος αργυρίδης πρόεδρος σωματείου Αχιλλέας Πετρακκίδης, Τιμ μάνατζερ της ομάδας και ο υπεύθυνος πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ Γιώργος Στεφανίδης. 
 
Αργυρίδης: «Η πρωτοβουλία για αυτή την εκδήλωση είναι από το πετοσφαιρικο μας τμήμα. Με τον τίτλο We change lives θέλουμε να δώσουμε μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο μέσα από τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλα τμήματα. Ιδιαίτερα στην πετόσφαιρα η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων που η Ομόνοια πρωταγωνιστεί. Πέρσι για πρώτη φορά πήγαμε στους 8 του Cev Challenge Cup και έχουμε μεγαλώσει. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μέσα στην κοινωνία. Η βοήθεια της ΚΟΠΕ είναι πολύ σημαντική. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο και νεολαία κοντά στον αθλητισμό και στο βόλεϊ της Ομόνοιας. Να καλέσω όσο περισσότερο κόσμος μπορεί να είναι μαζί μας στην εκδήλωση. Μέσα από αυτή την προσπάθεια να εγγραφούν περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες του σωματείου και να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία μας».
 
Πετρακίδης: «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να περάσουμε στον κόσμο και διαιτερα στα νεαρά παιδιά πόσο ωφέλιμο είναι να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Θα υπάρχουν αρκετοί και σημαντικοί ομιλητές. Από την πλευρά της Ομόνοιας έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες φέτος. Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να ακούσει, δεν έχει σημασία από ποιο άθλημα η από ποια ομάδα. Είναι σημαντικά όσα θα πουν οι ομιλητές»..
 
Στεφανίδης: «Η ΚΟΠΕ δια μέσω του προέδρου της στηρίζει την Ομόνοια σε αυτή την προσπάθεια. Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια πόσο έχει μεγαλώσει το πετοσφαιρικο τμήμα της Ομόνοιας και τη σωστή δουλειά που γίνεται. Έχει δημιουργηθεί και γυναικείο τμήμα. Τα τελευταία δύο χρόνια πάμε και στα σχολεία. Την πρώτη φορά ήταν 10-12 παιδάκια και πρόσφατα είδαμε να έρχονται περισσότερα από 30 παιδιά. Είναι χαρά μας να βλέπουμε παιδιά να έρχονται στα σωματεία και όχι μόνο στην Ομόνοια. Η περσινή πορεία της Ομόνοιας στην Ευρώπη δείχνει πόσο καλές βάσεις έχουν μπει»..
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ενόψει τελικού η Ομόνοια - Φωτογραφίες από τη σημερινή (16/05) προπόνηση-ThemaSports
16/05 @ 19:37

ΦΟΥΛΑΡΕΙ ενόψει τελικού η Ομόνοια - Φωτογραφίες από τη σημερινή (16/05) προπόνηση

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίστηκε σήμερα (16/05) η προετοιμασία της Ομόνοιας, για τον Σαββατιάτικο (18/05, 20:00) τελικό κυπέλλου στο ΓΣΠ με αντίπαλο την Πάφος FC.

ΟΜΟΝΟΙΑ:Οι ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς-ThemaSports
16/05 @ 16:53

ΟΜΟΝΟΙΑ:Οι ποδοσφαιριστές με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς

Η Ομόνοια παρουσιάζει τους ποδοσφαιριστές της με τις περισσότερες συμμετοχές σε τελικούς.

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω - Όταν βλέπω πίσω θέλω τουλάχιστον...»-ThemaSports
16/05 @ 15:49

«Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνω - Όταν βλέπω πίσω θέλω τουλάχιστον...»

Ο διεθνής ακραίος επιθετικός που ανήκει στην Ομόνοια και είναι δανεικός στην Χέρενφεεν Λοΐζος Λοΐζου, παραχώρησε δηλώσεις σε Μέσο της Ολλανδίας.

Καϊάφας-Κανάρης-Μαυρής συζητούν για τελικούς κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
16/05 @ 14:33

Καϊάφας-Κανάρης-Μαυρής συζητούν για τελικούς κυπέλλου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι παλαίμαχοι αστέρες της Ομόνοιας, Σωτήρης Καϊάφας, Ανδρέας Κανάρης και Τάκης Μαυρής, σε μία ενδιαφέρον συζήτηση θυμούνται τελικούς κυπέλλου που έζησαν και εξιστορούν πράγματα που τους έχουν μείνει χαραγμένα από αυτούς.

Καθησυχαστικός ο Σεμέδο ενόψει τελικού!-ThemaSports
16/05 @ 10:22

Καθησυχαστικός ο Σεμέδο ενόψει τελικού!

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Γουίλι Σεμέδο ο οποίος αναδείχθηκε MVP του φετινού πρωταθλήματος, ρωτήθηκε χθες βράδυ στο περιθώριο των βραβεύσεων του ΠΑΣΠ για τον τραυματισμό του ενόψει τελικού και... καθησύχασε τους Ομονοιάτες!

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την περίοδο 2023-2024 ο Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
15/05 @ 22:56

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για την περίοδο 2023-2024 ο Σεμέδο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τη σεζόν 2023-2024 αναδείχθηκε ο Γουίλι Σεμέδο της Ομόνοιας!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ