Σε Συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στο συνεδριακό κέντρο του ΓΣΠ, στις 12:00, η Ομόνοια παρουσίασε την αθλητική και κοινωνική εκδήλωσης που διοργανώνει  με τίτλο WE CHANGE LIVES την Παρασκευή 29 Σεπτέμβρη στο Παβίλιον η ώρα 18:00, στο πλαίσιο των εορτασμών 75 χρόνων της Ομόνοιας υπό την αιγίδα ομοσπονδία πετόσφαιρας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Θα υπάρχουν διάφοροι ομιλητές για περίπου δύο ώρες. Και μια ώρα για συζητηση.

 
 Στο πάνελ οι Μάριος αργυρίδης πρόεδρος σωματείου Αχιλλέας Πετρακκίδης, Τιμ μάνατζερ της ομάδας και ο υπεύθυνος πρωταθλημάτων της ΚΟΠΕ Γιώργος Στεφανίδης. 
 
Αργυρίδης: «Η πρωτοβουλία για αυτή την εκδήλωση είναι από το πετοσφαιρικο μας τμήμα. Με τον τίτλο We change lives θέλουμε να δώσουμε μήνυμα ότι μπορούμε να έχουμε ένα καλύτερο αύριο μέσα από τον αθλητισμό. Ο αθλητισμός δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο, υπάρχουν και άλλα τμήματα. Ιδιαίτερα στην πετόσφαιρα η προσπάθεια των τελευταίων χρόνων που η Ομόνοια πρωταγωνιστεί. Πέρσι για πρώτη φορά πήγαμε στους 8 του Cev Challenge Cup και έχουμε μεγαλώσει. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μέσα στην κοινωνία. Η βοήθεια της ΚΟΠΕ είναι πολύ σημαντική. Θέλουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο και νεολαία κοντά στον αθλητισμό και στο βόλεϊ της Ομόνοιας. Να καλέσω όσο περισσότερο κόσμος μπορεί να είναι μαζί μας στην εκδήλωση. Μέσα από αυτή την προσπάθεια να εγγραφούν περισσότερα παιδιά στις ακαδημίες του σωματείου και να φτιάξουμε καλύτερους ανθρώπους στην κοινωνία μας».
 
Πετρακίδης: «Σκοπός της εκδήλωσης είναι να περάσουμε στον κόσμο και διαιτερα στα νεαρά παιδιά πόσο ωφέλιμο είναι να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Θα υπάρχουν αρκετοί και σημαντικοί ομιλητές. Από την πλευρά της Ομόνοιας έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στις ακαδημίες φέτος. Δίνουμε την ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν τον αθλητισμό. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να ακούσει, δεν έχει σημασία από ποιο άθλημα η από ποια ομάδα. Είναι σημαντικά όσα θα πουν οι ομιλητές»..
 
Στεφανίδης: «Η ΚΟΠΕ δια μέσω του προέδρου της στηρίζει την Ομόνοια σε αυτή την προσπάθεια. Παρακολουθώ τα τελευταία χρόνια πόσο έχει μεγαλώσει το πετοσφαιρικο τμήμα της Ομόνοιας και τη σωστή δουλειά που γίνεται. Έχει δημιουργηθεί και γυναικείο τμήμα. Τα τελευταία δύο χρόνια πάμε και στα σχολεία. Την πρώτη φορά ήταν 10-12 παιδάκια και πρόσφατα είδαμε να έρχονται περισσότερα από 30 παιδιά. Είναι χαρά μας να βλέπουμε παιδιά να έρχονται στα σωματεία και όχι μόνο στην Ομόνοια. Η περσινή πορεία της Ομόνοιας στην Ευρώπη δείχνει πόσο καλές βάσεις έχουν μπει»..
Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λοΐζου: Βρήκε αυτό που του έλειπε…-ThemaSports
28/11 @ 22:50

Λοΐζου: Βρήκε αυτό που του έλειπε…

Ο Λοΐζος Λοΐζου παιχνίδι με παιχνίδι ανεβαίνει και θυμίζει τον παλιό καλό Λοΐζου που λατρέψαμε.

SIUUUUU από Λοΐζου: Σκόραρε στην προπόνηση και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/11 @ 20:13

SIUUUUU από Λοΐζου: Σκόραρε στην προπόνηση και πανηγύρισε αλά Κριστιάνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση.

Ομόνοια: Στιγμές από την σημερινή προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
28/11 @ 20:05

Ομόνοια: Στιγμές από την σημερινή προπόνηση (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια ανέβασε βίντεο από την σημερινή προπόνηση.

Χαμογελά ο Σωφρόνης… δεν καίγεται πλέον για αντί-Σεμέδο!-ThemaSports
28/11 @ 16:47

Χαμογελά ο Σωφρόνης… δεν καίγεται πλέον για αντί-Σεμέδο!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή σίγουρα θα μένει πολύ ευχαριστημένος από το ανέβασμα του Λοίζου και από την ποιότητα που δείχνει ο Αλιούμ.

Ομόνοια: Οι καλύτερες στιγμές του Νικόλα Παναγιώτου! (ΒΙΝΤΕΟ) -ThemaSports
28/11 @ 16:08

Ομόνοια: Οι καλύτερες στιγμές του Νικόλα Παναγιώτου! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ομόνοια μετά την ανανέωση συμβολαίου με τον Νικόλα Παναγιώτου, ετοίμασε βίντεο με τις φετινές τους εμφανίσεις.

ΒΙΝΤΕΟ με τον Νικόλα Παναγιώτου μετά την επισημοποίηση του deal!-ThemaSports
28/11 @ 13:06

ΒΙΝΤΕΟ με τον Νικόλα Παναγιώτου μετά την επισημοποίηση του deal!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα social media η Ομόνοια, για την επέκταση του συμβολαίου του Νικόλα Παναγιώτου μέχρι το 2027...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ