Επική αντίδραση εκστασιασμένου οπαδού της ΑΕΚ μετά την απίστευτη κεφαλιά του Σιντιμπέ, που άνοιξε το σκορ στη χθεσινή νίκη της Ένωσης κόντρα στη Μπράιτον.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΑΕΚ πέτυχε ένα από τα πιο σπουδαία διπλά στην ιστορία της στην Ευρώπη, καθώς επικράτησε 3-2 της Μπράιτον στο Amex Stadium.
Οι φίλοι της Ένωσης δεν την άφησαν μόνη στη μάχη της κόντρα στους γλάρους, περίπου 1500 οπαδοί βρέθηκαν στις εξέδρες του γηπέδου και έζησαν από κοντά την χθεσινή απίστευτη νύχτα.
Ο Σιντιμπέ με εκπληκτική κεφαλιά πίσω από το πέναλτι, έστειλε την μπάλα στο δίχτυα και έγραψε το 0-1 στον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον στην Αγγλία στο 11' της αναμέτρησης.
Οι φίλοι των κιτρινόμαυρων ξέσπασαν σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Επική ήταν η αντίδραση ενός από αυτούς που βρέθηκαν στο γήπεδο. Συγκεκριμένα ο τρελαμένος οπαδός της Ένωσης, φορώντας γυαλιά, πανηγύρισε ξέφρενα, στη συνέχεια κρατούσε το κεφάλι του, προσπαθώντας να συνειδητοποιήσει την άπιαστη κεφαλιά, που έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/11 @ 23:51
Τα λάθη του Μπρινιόλι με Ρεν και Άρη, ο ρόλος του στο build up του Παναθηναϊκού, η εμπιστοσύνη του Γιοβάνοβιτς και η πορεία των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Γράφει ο Κώστας Γουλής.
28/11 @ 23:28
Το SDNA «ακτινογραφεί» την ποδοσφαιρικό προφίλ του 40χρονου, Πέδρο Άλβες που ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό. Οι πωλήσεις της Εστορίλ με την δική του σφραγίδα, η ατάκα για τον Μπερνάντο Σίλβα και πώς ξεχώρισε τον Εμρέ Μορ ενώ παρακολουθούσε Δανό στόπερ!
28/11 @ 22:03
Μπορεί ο Σέρχιο Αραούχο να μπήκε σήμερα στις προπονήσεις και να φώναξε «παρών» ενόψει του ματς για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League με την Μπράιτον, ωστόσο η ΑΕΚ είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν υπολογίζει στον Λιβάι Γκαρσία.
28/11 @ 18:52
Σύμφωνα με πληροφορίες η εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ Βόλος, από τον Ατζούν Ιλιτζαλί βρίσκεται σε καλό δρόμο με τους εκπροσώπους του Τούρκου επενδυτή να βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία με το οικονομικό επιτελείο της ελληνικής ομάδας.
28/11 @ 18:35
Ο αρχηγός Σέρχιο Αραούχο φώναξε παρών!
28/11 @ 17:20
Ο Ντάνιελ Ποντένσε δείχνει πως θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό και πέραν του δανεισμού του από τη Γουλβς.
BEST OF THEMASPORTS