Ανδρέας Χρίστου

Συνάντηση και συζήτηση με τα ΜΜΕ για την Εθνική ομάδα πραγματοποίησε η ΚΟΠ και ο Τιμούρ Κετσπάγια όμως δεν... γίναμε σοφότεροι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η κακή εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα της Εθνικής έφεραν πολλή μουρμούρα και γκρίνια για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με τον Τιμούρ Κετσπάγια να γίνεται δέκτης σκληρής κριτικής για τον τρόπο που αντιμετωπίζει την κατάσταση. 

Στις ερωτήσεις που του έγιναν σήμερα (21/9) απαντούσε συνεχώς ότι ο όμιλος μας στο EURO είναι πολύ δύσκολος και πως δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε σε αυτό το επίπεδο και ότι... αυτοί είμαστε. Άδικο δεν έχει, αφού τη δεδομένη στιγμή δεν σηκώνουμε κεφάλι, όμως όταν οι παίκτες ακούνε ότι αυτοί είμαστε πως να πιστέψουν στους εαυτούς τους;

Σαφώς και η Ισπανία είναι στο τοπ επίπεδο, σαφώς και οι Σκωτσέζοι κάνουν την καλύτερη πορεία των τελευταίων πολλών χρόνων, οι Νορβηγοί έχουν Χάλαντ, οι Γεωργιανοί Κβαρατσκέλια και πάει λέγοντας...

Δεν ζήτησε κανείς από τον Κετσπάγια να μας πάρει από το χεράκι και να πάμε στην τελική φάση του EURO. Δεν μπορούμε όμως να ακούμε πως... αυτοί είμαστε από την στιγμή που στο γήπεδο πάμε από το κακό στο χειρότερο. Με αυτό το σκεπτικό κάθε φορά θα γινόμαστε και χειρότεροι. 

Και επίσης η κριτική που γίνεται στον Τιμούρ προέρχεται και από την ελπίδα που είχε δώσει στον κόσμο η πρόσληψη του. Ένας προπονητής που πέτυχε πάρα πολλά, πρόσφερε πολλά και ουσιαστικά ήταν και από τους ανθρώπους που άλλαξαν επίπεδο του κυπριακό ποδόσφαιρο. 

Περίμενε ο κόσμος να δει το πάθος του Τιμούρ στο γήπεδο, περισσότερο πείσμα και μια ομάδα που να παλεύει με όλες της τις δυνάμεις ανεξαρτήτως αντιπάλου. Και όχι να αποδέχεται την μοίρα της επειδή βρέθηκε σε έναν δύσκολο όμιλο. Και ας έχανε πάλι με 6-0 και 7-0...

Όσο για το πόσο παίζουν οι Κύπριοι παίκτες στις ομάδες του και πως να στηρίξουμε τον Κύπριο παίκτη, ούτε λίγο ούτε πολύ έριξε το μπαλάκι στις ομάδες... Θα πρέπει όμως κάποια στιγμή να ασχοληθεί πιο ζεστά και η ομοσπονδία και να μας παρουσιάσουν ένα πλάνο ή μια λύση. Γιατί με τα λόγια δεν πάμε πουθενά... Το μεγάλο ερώτημα είναι πως θα ξεφύγουμε από την αγωνιστική απάθεια και καθίζηση και όχι να λέμε συνεχώς ότι αυτοί ειμαστε!

Αυτό που μάθαμε τουλάχιστον είναι πως ο Τιμούρ από την αρχή ζήτησε από τον Κούμα και την ομοσπονδία να θέσει ως στόχο μια καλή πορεία στο Nations League και προφανώς εκεί θα κριθεί πιο αυστηρά.

Σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ξανά παιχνίδια της Εθνικής και αφού θα καθιερωθούν αυτές οι συναντήσεις με τον Γεωργιανό κόουτς ελπίζουμε να δούμε καλύτερα πράγματα και ένα νέο πλάνο για να αλλάξει γενικότερα η εικόνα και η πορεία της Εθνικής...

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ-ThemaSports
05/05 @ 21:14

ΛΕΤΣΙΑΚΣ / ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ

Ο Γιαν Λέτσιακς δύσκολα θα παραμείνει στην Ομόνοια.

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…-ThemaSports
05/05 @ 17:33

Η αλήθεια για Κουλιμπαλί…

Δεν ξεκίνησε και πολύ καλά στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί, στην συνέχεια βρήκε ρυθμό και αποτελεί πλέον αξιόπιστη επιλογή για την άμυνα.

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!-ThemaSports
05/05 @ 20:15

Δικαιώθηκε στο έπακρο ο Παπασταύρου!

Στις 15 Ιουνίου 2023 ο Σταύρος Παπασταύρου παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη, όπου μεταξύ άλλων είχε ανακοινώσει την παραίτηση του (άλλαξε απόφαση στην συνέχεια).

Τότε έκανε νταμπλ!-ThemaSports
05/05 @ 11:40

Τότε έκανε νταμπλ!

Η Ομόνοια φορτσάρει σιγά σιγά για το 3ο συνεχόμενο της κύπελλο

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού-ThemaSports
04/05 @ 15:10

Τι σκέφτεται ο Αναστασίου; Σενάριο για την πρόβα τελικού

Η Ομόνοια κλείδωσε την 3η θέση και απομένει μία αγωνιστική κόντρα στην Πάφο, για το τέλος του πρωταθλήματος.

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»-ThemaSports
04/05 @ 10:17

Αναφορά σε Λοΐζου: «Είναι κρίμα, το λέει και ο ίδιος...»

Παραχώρησε δηλώσεις σε Ολλανδικής ιστοσελίδα ο τεχνικός της Χέρενφεν, Φαν Φόντερεν, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον Λοΐζο Λοΐζου που παίζει στην ομάδα ως δανεικός από την Ομόνοια.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ