Θέμα στην ισπανική εφημερίδα «AS» έγινε η δυσκολία του Αμρ Ουάρντα να στεριώσει σε ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κι αυτό διότι ο Αιγύπτιος άσος έχει αλλάξει τέσσερις ομάδες σε τριάντα ημέρες, κάτι που όπως είναι λογικό έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ στην πατρίδα του και όχι μόνο. 

«Αν η αποστολή ενός εκπροσώπου ενός ποδοσφαιριστή είναι να κάνει τις ομάδες να ενδιαφέρονται να τον προσλάβουν πάση θυσία, ο Ουάρντα είναι, χωρίς αμφιβολία, ένας από τους πιο περιζήτητούς. Τώρα, εάν το καθήκον του αντζέντη είναι να διασφαλιστεί ότι ο παίκτης έχει σταθερότητα στη δουλειά του και θα εγκατασταθεί κάπου, ίσως ο Αιγύπτιος μέσος να πρέπει να επανεξετάσει τη επιλογή εκπροσώπου» γράφουν οι Ισπανοί. 

«Ο Ουάρντα ξεκίνησε το 2023 στον Απόλλωνα στη Λεμεσό, έμεινε ελεύθερος στο τέλος της διαδρομής και στις 12 Αυγούστου υπέγραψε στη Ράζα Κασαμπλάνκα από το Μαρόκο. Όμως τα πράγματα εκεί δεν πήγαν καλά για αυτόν: λιγότερο από δύο εβδομάδες αργότερα έλυσε το συμβόλαιό του, επικαλούμενος «ψυχικούς και προσωπικούς λόγους» και πληρώνοντας την αντίστοιχη ρήτρα από την τσέπη του, όπως έκαναν γνωστό σε ανακοίνωσή τους οι Green Eagles.

Για άλλη μια φορά ελεύθερος, επέλεξε να επιστρέψει στην Κύπρο. Στις 24 Αυγούστου αποδέχτηκε την πρόταση που του έστειλε η Δόξα Κατωκοπιάς. Μόλις μια μέρα αργότερα όλες οι αναφορές στην άφιξή του εξαφανίστηκαν από τον ιστότοπο και ο τοπικός Τύπος εικάζει ότι η αστυνομία δεν τον είχε αφήσει να μπει στο νησί και τον απέλασε λόγω προβλημάτων με τα έγγραφά του» συνεχίζει το ρεπορτάζ περιγράφοντας κατόπιν τις... περιπέτειες του Ουάρντα στην προσπάθειά του να βρει την επόμενη ομάδα της καριέρας του. 

sdna.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το… γύρισε στην υποκριτική ο Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ-ThemaSports
07/05 @ 09:53

Το… γύρισε στην υποκριτική ο Πογκμπά μετά την υπόθεση ντόπινγκ

Αφού δεν μπορεί να αγωνιστεί σε κάποιον σύλλογο, λόγω της τετραετούς ποινής που του επιβλήθηκε, ο πρωταθλητής κόσμου με τη Γαλλία το 2018 αποφάσισε να αποδεχθεί τη σχετική πρόταση.

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»-ThemaSports
07/05 @ 09:19

Τεν Χαγκ μετά τη συντριβή με 4-0: «Είμαι ο κατάλληλος προπονητής για τη Γιουνάιτεντ»

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επέμεινε πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά τη συντριβή με 4-0 από την Κρίσταλ Πάλας.

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ