Το Champions League ξεκίνησε και η δεύτερη μέρα της 1ης αγωνιστικής των ομίλων επιφυλάσσει μεγάλες αναμετρήσεις!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι ομάδες των ομίλων 1-4 ρίχνονται στη μάχη θέλοντας να ξεκινήσουν με το δεξί τη φετινή πορεία τους στα αστέρια, με το ντέρμπι στην Allianz Arena ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να κεντρίζει τα βλέμματα, όπως επίσης και η επιστροφή της Άρσεναλ στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση που υποδέχεται την Αϊντχόφεν.

Στον 1ο όμιλο και συγκεκριμένα στις 19:45, η Γαλατασαράι των Ικάρντι και Ζίγιεχ έχει μεγάλες βλέψεις στη φετινή διοργάνωση και θέλει να κάνει την πρώτη νίκη απέναντι στην Κοπεγχάγη, η οποία πηγαίνει στην Τουρκία όχι μόνο για τις θετικές εντυπώσεις, αλλά για να κλέψει βαθμό ή βαθμούς προκειμένου να παλέψει για την 3η θέση που οδηγεί στο Europa League. Στις 22:00 το ντέρμπι της αγωνιστικής διεξάγεται στο Μόναχο, όπου η Μπάγερν Μονάχου του Χάρι Κέιν θέλει να μπει με το δεξί και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βγάλει αντίδραση μετά το κακό ξεκίνημα στην Premier League.

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις έχει και το 2ο γκρουπ με την Άρσεναλ να υποδέχεται στις 22:00 την Αϊντχόφεν, εκεί όπου το σύνολο του Μικέλ Αρτέτα θέλει να συνδυάσει την επιστροφή της στα αστέρια μετά από επτά χρόνια με τους τρεις βαθμούς της νίκης, ενώ οι ολλανδοί ταξιδεύουν στην Αγγλία με πολύ καλή ψυχολογία, προέρχονται από τρεις σερί νίκες και σύνολο τερμάτων 13-1 και θέλουν να κάνουν τη... ζημιά.

Με φόρα από το εξαιρετικό ξεκίνημα στη La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει να δείξει από νωρίς ότι συγκαταλέγεται στα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League. Η «βασίλισσα» υποδέχεται την Ουνιόν Βερολίνου στις 19:45, ενώ στις 22:00 στην Πορτογαλία η Μπράγκα αντιμετωπίζει τη Νάπολι, με τους «παρτενοπέι» να έχουν τον πρώτο λόγο, αλλά στα ματς με τον Παναθηναϊκό το σύνολο του Αρτούρ Ζόρζε έδειξε τις δυνατότητές του.

Τέλος, στον 4ο όμιλο η φιναλίστ της περσινής διοργάνωσης, Ίντερ, ταξιδεύει στην Ισπανία για να τεθεί αντιμέτωπη με την πάντα επικίνδυνη, Ρεάλ Σοσιεδάδ, ενώ ο αγώνας της Μπενφίκα με τη Σάλτσμπουργκ έχει φαβορί τους πορτογάλους, ωστόσο, η αυστριακή ομάδα έχει δείξει ότι παλεύει μέχρι τέλος τα παιχνίδια της και εκμεταλλεύεται τα λάθη των αντιπάλων.

Τετάρτη 19/9
1ος όμιλος
Γαλατασαράι-Κοπεγχάγη (19:45)
Μπάγερν Μονάχου-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00)

2ος όμιλος
Άρσεναλ-Αϊντχόφεν (22:00)
Σεβίλλη-Λανς (22:00)

3ος όμιλος
Ρεάλ Μαδρίτης-Ουνιόν Βερολίνου (19:45)
Μπράγκα-Νάπολι (22:00)

4ος όμιλος                                                                                                                                                                                                                          Μπενφίκα-Σάλτσμπουργκ (22:00)
Σοσιεδάδ-Ίντερ (22:00)

Sport-fm.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές!-ThemaSports
13/05 @ 00:45

Οι 20 από τις 36 ομάδες του νέου Champions League εχουν γίνει ήδη γνωστές!

Βρισκόμαστε ήδη σε θέση να γνωρίζουμε παραπάνω από τις μισές ομάδες του νέου Champions League, καθώς οι 20 εκ των 36 έχουν ήδη κλείσει θέση.

Οριστικό: Ιταλία και Γερμανία κέρδισαν μία επιπλέον θέση στο επόμενο Champions League-ThemaSports
10/05 @ 21:34

Οριστικό: Ιταλία και Γερμανία κέρδισαν μία επιπλέον θέση στο επόμενο Champions League

Μετά τα αποτελέσματα της Πέμπτης, η Ιταλία και η Γερμανία οριστικοποίησαν από μία επιπλέον θέση στο επόμενο Champions League.

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!-ThemaSports
09/05 @ 22:24

Φιάσκο: Η διοίκηση της Παρί είχε έτοιμα τσάρτερ και μπλουζάκια για τον τελικό του Champions League στο Λονδίνο!

Για μια ακόμη φορά η Παρί Σεν Ζερμέν βίωσε τη μεγάλη αποτυχία στο Champions League.

Η φάση που δικαιώνει απόλυτα την Μπάγερν πριν το... 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
09/05 @ 13:15

Η φάση που δικαιώνει απόλυτα την Μπάγερν πριν το... 2-2 (ΒΙΝΤΕΟ)

Έντονα παράπονα έχει η Μπάγερν Μονάχου από την διαιτησία του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ βράζουν για το γκολ του Ντε Λιχτ στο φινάλε που έστελνε το ματς στην παράταση

Τούχελ: «Οι διαιτητές έχουν τη δική τους σημασία στις ανατροπές της Ρεάλ»!-ThemaSports
09/05 @ 10:46

Τούχελ: «Οι διαιτητές έχουν τη δική τους σημασία στις ανατροπές της Ρεάλ»!

Σε έξαλλη κατάσταση ο Τούμας Τούχελ μετά τον αποκλεισμό της Μπάγερν Μονάχου από τη Ρεάλ.

Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του»-ThemaSports
09/05 @ 09:50

Ντε Λιχτ: «Ο επόπτης ζήτησε συγγνώμη για το λάθος του»

Την στιχομυθία που είχε με τον βοηθό διαιτητή στο φινάλε του ημιτελικού με την Ρεάλ, αποκάλυψε ο κεντρικός αμυντικός της Μπάγερν, Ματίας Ντε Λιχτ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ