Ενώπιον Δικαστηρίου οι έξι συλληφθέντες πριν από το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Ενώπιον Δικαστηρίου οι έξι συλληφθέντες πριν από το ΑΠΟΕΛ-Απόλλων

Eνώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εναντίον τους καταχωρήθηκαν ποινικές υποθέσεις, οδηγήθηκαν σήμερα τα έξι πρόσωπα, που συνέλαβε χθες η Αστυνομία πριν από τον αγώνα ΑΠΟΕΛ-Απόλλων στο ΓΣΠ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, το Δικαστήριο αποφάσισε όπως οι έξι αφεθούν ελεύθεροι, μέχρι την έναρξη εκδίκασης των υποθέσεων, οι οποίες ορίστηκαν σε διάφορες ημερομηνίες, μεταξύ τέλους Σεπτεμβρίου 2023 και αρχές Νοεμβρίου 2023.

Επίσης, το Δικαστήριο διέταξε τον αποκλεισμό τους από τα γήπεδα, μέχρι την εκδίκαση των υποθέσεων τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι έξι συνελήφθησαν χθες κατά την προσέλευση των οπαδών των δύο ομάδων στο γήπεδο, αφού σε ελέγχους που διενεργήθηκαν από την Αστυνομία, εντοπίστηκαν στην κατοχή τους επιθετικά όργανα, εκρηκτικές ύλες και μικρές ποσότητες ναρκωτικών.

* Φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Όλοι οι παίκτες που μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν από την 1η Ιανουαρίου και οι δανεικοί

Όλοι οι παίκτες που μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν από την 1η Ιανουαρίου και οι δανεικοί

Δείτε αναλυτικά την λίστα των ποδοσφαιριστών της Stoiximan Super League, οι οποίοι μπαίνουν στους τελευταίους μήνες του συμβολαίου τους και από την 1η Ιανουαρίου. Οι δανεικοί και αυτοί που μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν ενόψει καλοκαιριού.