ΠΑΟΚ και Άρης έμειναν σε λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, με την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ να παρουσιάζει το παρασκήνιο της αναμέτρησης μέσα από την παρακάμερα του «PAOK TV».
Από την προθέρμανση των παικτών του «Δικεφάλου», έως και τις αντιδράσεις του πάγκου κατά την διάρκεια του αγώνα, η κάμερα του «PAOK TV» κατέγραψε όλη τη δράση, με την ένταση στα πρόσωπα των «ασπρόμαυρων» να είναι χαρακτηριστική.
Παρόλα αυτά, στο φινάλε οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου χειροκροτήθηκαν από την κατάμεστη Τούμπα που βρισκόταν χθες στις επάλξεις, με τους φιλάθλους ν' αναγνωρίζουν την προσπάθειά τους.
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα πριν από το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, υψώνοντας κορεό με λιοντάρι και το μήνυμα «Unleash the beast».
Η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε συλλήψεις για τη δολοφονία 20χρονου φίλου της ΑΕΚ στη Χαλκίδα, με οπαδικά κίνητρα. Ένα άτομο συνελήφθη για αλλοίωση στοιχείων στον τόπο του εγκλήματος!