Ο Κύπριος μπακ του Πανσερραϊκού, Κώστας Πηλέας χρίστηκε σκόρερ στο δραματικό ματς με την Κηφισιά και έγραψε το 2-4 για την ομάδα του.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Κηφισιά μείωσε σε 2-3 στο 71' με τον Οζέγκοβιτς, ξαναμπήκε στο ματς, όμως ο Πανσερραϊκός λίγα λεπτά αργότερα βρήκε και τέταρτο γκολ με τον Πηλέα.

Ο Οζέγκοβιτς πήρε την «σκυτάλη» στην Καισαριανή και συνέχισε τον «χορό» των γκολ που παρατηρείται στο ματς της Κηφισιάς με τον Πανσερραϊκό. Στο 71' λοιπόν ο στράικερ των γηπεδούχων παρεμβλήθηκε στην πορεία της μπάλας μετά από εκτέλεση φάουλ του Κρισιούμα, την έστειλε στα δίχτυα και μείωσε για τους γηπεδούχους σε 2-3.

Αυτόματα έδωσε χαρακτήρα «θρίλερ» στην αναμέτρηση, αφού η ομάδα του είχε βρει δίχτυα και στο 58' με τον Κωνσταντακόπουλο, ενώ τα «λιοντάρια» το έπραξαν τρεις φορές μέχρι το 22', με τους ΔεληγιαννίδηΣτάικοΜπέργκστρομ.

Ομως η χαρά των γηπεδούχων κράτησε λίγο, καθώς στο 77' η άμυνά τους δεν «καθάρισε» μία φάση, η μπάλα έμεινε για ώρα στον αέρα μετά από αλλεπάλληλες κεφαλιές και στρώθηκε στον Πηλέα που με μία «βολίδα» και αφού πρώτα κάπου κόντραρε, την έστειλε στα δίχτυα για το 2-4 υπέρ των «λιονταριών».

Δείτε τα γκολ ΕΔΩ

gazzetta.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»-ThemaSports
29/06 @ 16:07

«Είπε όχι στα 4 εκατ. του Παναθηναϊκού για Παβόν η Γκρέμιο»

Ρεπορτάζ στη Βραζιλία αναφέρει ότι η Γκρέμιο απέρριψε πρόταση του Παναθηναϊκού, ύψους τεσσάρων εκατομμυρίων δολαρίων, για την παραχώρηση του Κριστιάν Παβόν.

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ-ThemaSports
29/06 @ 15:45

Ολυμπιακός: Η πρώτη φιλική αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» θα είναι με τον Άγιαξ

Το πρώτο φιλικό προετοιμασίας που θα δώσει ο Ολυμπιακός επί Ολλανδικού εδάφους, θα είναι ένα ιδιαίτερα δυνατό τεστ, απέναντι στον Άγιαξ.

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»-ThemaSports
29/06 @ 12:23

«Νέα πρόταση στον Ελ Κααμπί, η πρώτη απορρίφθηκε»

Για νέα, βελτιωμένη, πρόταση του Ολυμπιακού στον Αγιούμπ Ελ Κααμπί μιλούν στην Τουρκία. 

«Κρούση της Πούμας στην ΑΕΚ για τον Ελίασον»-ThemaSports
28/06 @ 23:47

«Κρούση της Πούμας στην ΑΕΚ για τον Ελίασον»

Η Πούμας έκανε πρόταση στην Ένωση για τον Νίκλας Ελίασον.

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες - Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης-ThemaSports
28/06 @ 17:22

Forbes: Αυτή είναι η λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες - Που βρίσκονται Μαρινάκης, Αλαφούζος, Ηλιόπουλος, Μελισσανίδης

Το Forbes γνωστοποίησε τη λίστα με τους 50 πιο πλούσιους Έλληνες. Που βρίσκονται οι παράγοντες των «μεγάλων» ΠΑΕ;

Άλκμααρ-ΑΕΚ 6-0: Βαριά ήττα στο πρώτο... ξεμούδιασμα της σεζόν-ThemaSports
28/06 @ 15:12

Άλκμααρ-ΑΕΚ 6-0: Βαριά ήττα στο πρώτο... ξεμούδιασμα της σεζόν

Η ΑΕΚ ηττήθηκε με το βαρύ 6-0 από την Άλμααρ στο πρώτο φιλικό της επί ολλανδικού εδάφους. Δέχθηκε μάλιστρα τρία γκολ σε κάθε ημίχρονο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ