Ο αρχηγός του Ολυμπιακού μίλησε για τον Βασίλη Σπανούλη και τη σχέση τους κατά τη συνύπαρξή τους στους «ερυθρόλευκους».
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η μεγάλη βραδιά του Βασίλη Σπανούλη φτάνει και όλοι οι παίκτες που έχουν βρεθεί στο πλευρό του έχουν να πουν τα καλύτερα για τον νυν τεχνικό του Περιστερίου. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Κώστας Παπανικολάου που φέρει πλέον το «περιβραχιόνιο» του αρχηγού στον Ολυμπιακό.
«Με τα λόγια δεν μπορώ να περιγράψω όλο το φάσμα του Σπανούλη και τι σημαίνει για εμένα ως παίκτη και άνθρωπο, που μετράει πιο πολύ. Δεν θέλω να καταχραστώ και τον χρόνο γιατί αν ξεκινήσω θα περιμένει πολύς κόσμος» είπε ο Κώστας Παπανικολάου και πρόσθεσε «Αυτή η εκδήλωση είναι το λιγότερο που μπορεί να γίνει για τον Βασίλη και το λιγότερο που αξίζει και για αυτό που ήταν ως αθλητής, αλλά και ως άνθρωπος».
Για το τι έμαθε από τον Σπανούλη σαν αρχηγό και προσπαθεί να εφαρμόσει: «Επειδή και εγώ έχω ποτιστεί με αυτό, προσπαθώ να περάσω στην ομάδα κάθε χρόνο ότι μέσω της σκληρής δουλειάς μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Μόνο αθλητικά προκαλώντας ο ένας τον άλλο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό το είχε σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό ο Βασίλης και ποτίστηκαν όλες οι ομάδες μέσα στα χρόνια που ήταν αρχηγός και για αυτό ήρθαν τόσες επιτυχίες».
Για την συμβουλή του Σπανούλη που δεν θα ξεχάσει ποτέ: «Είναι πάρα πολλές οι συμβουλές. Αυτό που είναι το πιο σημαντικό είναι ότι όλες οι συμβουλές που έδινε, τις έδινε αληθινά, από την καρδιά του, επειδή ήθελε όντως να σε βοηθήσει. Για αυτό λέω ότι ο άνθρωπος Βασίλης έκανε πάρα πολλά για εμένα και τον χαρακτήρα μου, με διαμόρφωσε ως άνθρωπο και θα είμαι πάντα ευγνώμων».
sdna.gr
Γλυκόπικρη γεύση άφησαν σε ΑΕΚ και Ομόνοια, τα παιχνίδια της Πέμπτης (06/11) κόντρα σε Αμπερντίν και Λωζάνη αντίστοιχα, για την 3η αγωνιστική της League Phase του Conference League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/11 @ 23:08
Ο Παναθηναϊκός δεν εμφανίστηκε ποτέ στο Βελιγράδι, έκανε τη χειρότερή του φετινή εμφάνιση και έγινε εύκολη λεία για τον Ερυθρό Αστέρα, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 86-68.
04/11 @ 11:16
Ο Βασίλης Σπανούλης παραμένει στον πάγκο της Εθνικής ομάδας τουλάχιστον ως το 2027. Κανονικά παρών και στα παράθυρα του Νοεμβρίου, κάλεσμα της ΕΟΚ στους «αιώνιους» για τους διεθνείς.
03/11 @ 10:31
Ένα AI βίντεο παρουσιάζει ένα κουκλάκι με τη μορφή του Κίναν Έβανς ως... αιώνιου τραυματία και ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού ξεκαρδίστηκε στα γέλια.
02/11 @ 14:52
Με τον Φουρνιέ να βρίσκει ρυθμό, ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με του μαχητικού Ηρακλή στο ΣΕΦ, κάνοντας το 5/5 στην Stoiximan GBL!
01/11 @ 19:37
Το δεύτερο ροζ φύλλο της στη σεζόν πανηγύρισε η TRIA EKA AEΛ, επικρατώντας με 88-79 της ΕΘΑ, για την 5η αγωνιστική της ECOMMBX Basket League.
01/11 @ 11:38
Η εικόνα Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού παραμένει προβληματική και παρότι απέχουν μια νίκη από την πρώτη θέση της κατάταξης, απέχουν πολύ από αυτό που απαιτείται για να πάρουν την Ευρωλίγκα.
BEST OF THEMASPORTS