ΑΝΟΡΘΩΣΗ: Η πανέμορφη ντρίμπλα και ασίστ του 17χρονου Μιχάλα στο 0-2 - Η κίνηση του Ευαγόρα! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια πανέμορφη ενέργεια του 17χρονου Μιχάλα οδήγησε στο 0-2 της Ανόρθωσης στη νίκη με 2-4 στο ντέρμπι της Αμμοχώστου.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η διοίκηση του τριφυλλιού είδε τις πρώτες δύο προτάσεις της για απόκτηση του Κύπριου επιθετικού να απορρίπτονται από τον πρόεδρο του Εθνικού Κίκη Φιλίππου.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι πράσινοι επανήλθαν με τρίτη πρόταση που πλησιάζει τις 200 χιλιάδες συν τον Παναγιώτη Ζαχαρίου ως δανεικό.
Η πρόταση του τριφυλλιού είναι ιδιαίτερα δελεαστική και ουσιαστικά ικανοποιεί τις αρχικές απαιτήσεις των διοικούντων του Εθνικού. Πλέον εναπόκειται στον Εθνικό εάν θα πει το ναι αφού ο Μάριος Ηλία εξέφρασε ήδη την πρόθεση του να μετακομίσει στο «Ηλίας Πούλλος«.
Η προθεσμία για μεταγραφές λήγει απόψει το βράδυ (15/9) οπότε ότι είναι να γίνει θα γίνει μέσα στις επόμενες ώρες...