Καθολική αποθέωση για τον Αταμάν πριν το τζάμπολ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού υποδέχθηκε με θερμό χειροκρότημα τον Εργκίν Αταμάν πριν από την έναρξη του δεύτερου τελικού απέναντι στον Ολυμπιακό.




Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου θέλουν να ενισχυθούν στην επιθετική γραμμή και πιο συγκεκριμένα με δεξί εξτρέμ.
Ο Πριέτο έφτιαξε τη λίστα με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους και μαζί με τον πρόεδρο Ανδρέα Σάντη εντείνουν τις διαδικασίες για απόκτηση ακόμη ενός ποδοσφαιριστή.
Από την στιγμή που το μεταγραφικό παράθυρο κλείνει το βράδυ της Παρασκευής (15/9) καταλαβαίνει κανείς ότι ο χρόνος πιέζει καθώς μετά θα υπάρχει μόνο η δυνατότητα απόκτησης ελεύθερων παικτών ή δανεικών από Κύπρο.
Από εκεί και πέρα, υπάρχει και το άλλο... ταμπλό αυτό των αποχωρήσεων καθώς γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η λύση με τους Κίκο και Σαμπό, ούτως ώστε να βρουν ομάδα και να αποχωρήσουν. Είναι ανοικτό το σενάριο να δοθεί δανεικός ο Κίκο σε άλλη κυπριακή ομάδα ενώ για τον Σαμπό υπήρξαν προτάσεις από Τουρκία όμως τις απέρριψε.
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις