Ο παλαίμαχος και νυν προπονητής, Δημήτρης Δασκαλάκης μίλησε στον Super Sport FM για την ήττα από την Ισπανία και τις εμφανίσεις της Εθνικής μας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα της εθνικής μας, όμως πρέπει να προχωράμε. Θεωρώ πως το πρόβλημά μας δεν ήταν το χθεσινό παιχνίδι. Πάντα είχαμε προβλήματα. Σίγουρα η εικόνα προβληματίζει πάρα πολύ. Εγώ θα σταθώ στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, που είπε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Πάντα ο κάθε ομοσπονδιακός μας έλεγε πολλά, όμως θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να το βγάζεις τόσο πολύ έντονα προς τα έξω. Σίγουρα οι παίκτες επηρεάζονται από τις δηλώσεις του, που λέει πως αυτό είναι το επίπεδό μας. Εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ. Έχουμε αγωνιστεί και πιο παλιά με δυνατούς αντιπάλους αλλά δεν τα παρατήσαμε. Και εμείς δεχθήκαμε βαριές ήττες, όπως με τη Σλοβακία με 7-0, όμως ήρθαν αποτελέσματα θετικά όπως με τη Γερμανία. Δεν μπορώ να δεχθώ πως η ομάδα μας είναι του επιπέδου Γιβραλτάρ και Σαν Μαρίνο. Σίγουρα στα αποδυτήρια ο Κετσπάγια μπορεί να μιλά διαφορετικά στους παίκτες εντός των αποδυτηρίων, όμως όταν βγαίνει δημόσια και λέει αυτά, επηρεάζουν υποσυνείδητα».

Για τους παίκτες: «Οι πιο φορμαρισμένοι ποδοσφαιριστές μένουν εκτός 11άδας. Έχουμε παίκτες που παίζουν βασικοί. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ούτε οι 17 ξένοι είναι το πρόβλημα. Πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές παίζουν στο εξωτερικό πλέον. Υπήρχε και παλιά αυτό το θέμα με τον Οκκά και τον Κωνσταντίνου. Είχαμε παίκτες που παίζανε στο εξωτερικό αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί».

Για την εικόνα της ομάδας: «Μας πληγώνει αυτή η εικόνα. Κανείς που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου δεν θα πει πως αυτό είναι το επίπεδο μας. Όλοι θέλουμε το καλό της Κύπρου και αγαπάμε την Εθνική και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μας και έχουμε πολλά νεαρά παιδιά που έχουν το επίπεδο για την Εθνική Ανδρών. Δεν πρέπει να κολλάμε στην ηλικία. Είναι μεγάλο κεφάλαιο η Εθνική Κύπρου, μπορείς να συζητάς πολλά πράγματα για πολλές ώρες. Αυτό που πληγώνει είναι τα όσα γίνονται. Πρέπει να πάρει και η Ομοσπονδία κάποιες σημαντικές αποφάσεις».

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανόρθωση για Κορέια: «Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται να μιλήσει με άλλη ομάδα»-ThemaSports
21/05 @ 19:42

Ανόρθωση για Κορέια: «Δεν μίλησε και ούτε πρόκειται να μιλήσει με άλλη ομάδα»

Η Ανόρθωση εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το θέμα του Άντερσον Κορέια.

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
20/05 @ 09:47

Αινιγματικό ποστάρισμα με... άρωμα Ανόρθωσης για Τσίκο (ΒΙΝΤΕΟ)

Αινιγματικό μήνυμα στα social media από τον Τσίκο Μπάνζα...

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα-ThemaSports
18/05 @ 10:38

Συνεχίζεται το... «τρέξιμο» για να βρεθούν λύσεις στα «φλέγοντα» θέματα

Συνεχίζονται οι προσπάθειες των ανθρώπων της Ανόρθωσης για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο, αλλά και για να περάσουν χωρίς συνέπειες τον σκόπελο των οικονομικών κριτηρίων που αποτελεί τεράστιο βραχνά για την ομάδα της Αμμοχώστου.

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
17/05 @ 20:41

Έστειλε ευχές σε Σαλαμιναίο ο Τσίκο! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ανάρτηση από τον Τσίκο Μπάνζα, με την οποία εύχεται χρόνια πολλά στον Έντσον Σίλβα.

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!   -ThemaSports
17/05 @ 18:12

Φιλικό με Ανόρθωση και εισφορά 1000 ευρώ!

Οι παλαμαίχοι παίκτες του ΘΟΪ Αυγόρου πρόσφεραν το ποσό των 1000 ευρώ για οικονομική ενίσχυση της Ανόρθωσης.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ