Ο παλαίμαχος και νυν προπονητής, Δημήτρης Δασκαλάκης μίλησε στον Super Sport FM για την ήττα από την Ισπανία και τις εμφανίσεις της Εθνικής μας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά τι είπε:
«Είμαστε απογοητευμένοι από την εικόνα της εθνικής μας, όμως πρέπει να προχωράμε. Θεωρώ πως το πρόβλημά μας δεν ήταν το χθεσινό παιχνίδι. Πάντα είχαμε προβλήματα. Σίγουρα η εικόνα προβληματίζει πάρα πολύ. Εγώ θα σταθώ στις δηλώσεις του Τιμούρ Κετσπάγια, που είπε πως δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες. Πάντα ο κάθε ομοσπονδιακός μας έλεγε πολλά, όμως θεωρώ πως είναι μεγάλο λάθος να το βγάζεις τόσο πολύ έντονα προς τα έξω. Σίγουρα οι παίκτες επηρεάζονται από τις δηλώσεις του, που λέει πως αυτό είναι το επίπεδό μας. Εγώ δεν μπορώ να το δεχθώ. Έχουμε αγωνιστεί και πιο παλιά με δυνατούς αντιπάλους αλλά δεν τα παρατήσαμε. Και εμείς δεχθήκαμε βαριές ήττες, όπως με τη Σλοβακία με 7-0, όμως ήρθαν αποτελέσματα θετικά όπως με τη Γερμανία. Δεν μπορώ να δεχθώ πως η ομάδα μας είναι του επιπέδου Γιβραλτάρ και Σαν Μαρίνο. Σίγουρα στα αποδυτήρια ο Κετσπάγια μπορεί να μιλά διαφορετικά στους παίκτες εντός των αποδυτηρίων, όμως όταν βγαίνει δημόσια και λέει αυτά, επηρεάζουν υποσυνείδητα».
Για τους παίκτες: «Οι πιο φορμαρισμένοι ποδοσφαιριστές μένουν εκτός 11άδας. Έχουμε παίκτες που παίζουν βασικοί. Δεν είναι αυτό το πρόβλημα. Ούτε οι 17 ξένοι είναι το πρόβλημα. Πολλοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές παίζουν στο εξωτερικό πλέον. Υπήρχε και παλιά αυτό το θέμα με τον Οκκά και τον Κωνσταντίνου. Είχαμε παίκτες που παίζανε στο εξωτερικό αλλά ήμασταν ανταγωνιστικοί».
Για την εικόνα της ομάδας: «Μας πληγώνει αυτή η εικόνα. Κανείς που έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κύπρου δεν θα πει πως αυτό είναι το επίπεδο μας. Όλοι θέλουμε το καλό της Κύπρου και αγαπάμε την Εθνική και γι’ αυτό είμαστε απογοητευμένοι. Πιστεύω πολύ στους παίκτες μας και έχουμε πολλά νεαρά παιδιά που έχουν το επίπεδο για την Εθνική Ανδρών. Δεν πρέπει να κολλάμε στην ηλικία. Είναι μεγάλο κεφάλαιο η Εθνική Κύπρου, μπορείς να συζητάς πολλά πράγματα για πολλές ώρες. Αυτό που πληγώνει είναι τα όσα γίνονται. Πρέπει να πάρει και η Ομοσπονδία κάποιες σημαντικές αποφάσεις».
Η Πάφος FC κοντράρεται απόψε (21:00) στην Arena Lublin (Πολωνία) με την Ντιναμό Κιέβου, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τον 3ο προκριματικό του Champions League και το ThemaSports.com θα σας μεταφέρει την εξέλιξη του αγώνα.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
05/08 @ 12:26
Ανακοίνωση για τον νέο Συνεργάτη Πληρωμών της Ανόρθωσης
05/08 @ 10:31
Ανακοίνωση από την Ανόρθωση για τη Νέα Κάρτα Φιλάθλου και τα Σοβαρά Προβλήματα Εφαρμογής της
04/08 @ 13:04
Δεν διαψεύστηκε ότι επανήλθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα, η συζήτηση που άνοιξε αρχές του καλοκαιριού για «τράμπα» μεταξύ Πάφου και Ανόρθωσης. Με τον Μάριο Ηλία να βάζει τη φανέλα με τον «Φοίνικα» και τον Ευαγόρα Χαραλάμπους να μετακομίζει στους πρωταθλητές.
03/08 @ 18:27
Ανάρτηση από τους μαχητές στα σοσιαλ μίντια για τα 20 χρόνια της επίσης πρόκρισης στην Τραπεζούντα
03/08 @ 13:04
Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, η Ανόρθωση έγραφε ιστορία με «χρυσά» γράμματα στην Τραπεζούντα, αφού παρά την ήττα της με 1-0 από την Τραμπζονσπόρ σε ένα εχθρικό περιβάλλον, πήρε μία πανάξια πρόκριση στον επόμενο προκριματικό του Champions League κι έκανε περήφανους όλους τους Ελληνοκύπριους.
03/08 @ 12:26
Ανακούφιση στην Ανόρθωση για τον τραυματισμό του Δημήτρη Θεοδώρου, αφού γλίτωσε τα χειρότερα....
BEST OF THEMASPORTS