Ο Κώστας Σακκάς παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την δοκιμασία με τη Σκωτία: «Τα έχουμε πει αρκετές φορές. Περιμένουμε την ημέρα που θα δούμε κάτι καλύτερο, είχαμε ελπίδες να δούμε κάτι καλύτερο. Μπήκαμε στο ματς, δεχτήκαμε γρήγορα τέρμα και στη συνέχεια παραδοθοθήκαμε πλήρως. Χρειάζεται να δούμε από την αρχή, την οργάνωση για την Εθνική ομάδα, εάν θέλουμε να έχουμε καλή ομάδα».

Έχουμε υλικό ως Εθνική ομάδα; «Η Κύπρος έχει υλικό, όμως καλείται να αλλάξει η φιλοσοφία μας. Δεν μπορούμε να παίζουμε τόσο αμυντικά, ίσως υπερεκτιμούμε κάποιους αντιπάλους. Η Ισπανία και η Σκωτία είναι άλλου επιπέδου, όμως ας προσπαθούμε να παίζουμε λίγο πιο επιθετικά μπας και κοντράρουμε κάποια ομάδα. Ίσως δεχτούμε πάλι μία ήττα με τρία ή τέσσερα τέρματα, αλλά ας προσπαθήσουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο».

Για την Ισπανία και τη δοκιμασία: «Δύσκολο παιχνίδι και δεν χρειάζεται να πούμε ποια ομάδα είναι η Ισπανία. Με φοβίζει η εμφάνιση, η οποία δεν ήταν καλή στα τελευταία παιχνίδια. Θα πρέπει αύριο να απελευθερωθούν και να κάνουν το τέλειο παιχνίδι. Περιμένουμε μόνο μία καλή εμφάνιση. Όταν γίνει το αθλητικό κέντρο, ίσως να μπορούν οι Εθνικές ομάδες να εργάζονται καλύτερα και περισσότερο. Η Εθνική καλείται να δώσει τους τρόπους ανάπτυξης του ντόπιου ποδοσφαιριστή. Χρειάζονται παιχνίδια τα παιδιά, σε Εθνικές και συλλόγους. Πάντως χρειάζεται πίστωση χρόνου στους παίκτες και τον προπονητή».

Για τις Κυπροποιήσεις: «Είμαι καθαρά εναντίον των Κυπροποιήσεων. Αν γίνουν, να γίνονται λίγες και προσεγμένες. Τίποτα παραπάνω».

Για το πρωτάθλημα και την εικόνα του: «Το πρωτάθλημα είναι εξαιρετικό, παρόλο που το δείγμα είναι μικρό στο σύνολο. Δεν υπάρχει κάποια εύκολη ομάδα στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες μπήκαν μελετημένες στην κούρσα. Τα παθήματα έγιναν μαθήματα για κάποιες ομάδες. Η Ανόρθωση και η Ομόνοια για παράδειγμα, έμαθαν από τα λάθη τους. Οι υπόλοιπες ομάδες που έχουν το χρήμα θα είναι εκεί δυνατές. Θα γίνει ένα πρωτάθλημα μικρών διαφορών. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχουν εκπλήξεις».

Για τη διεκδίκηση πρωταθλήματος: «Ο Άρης δεν είναι το απόλυτο φαβορί, όμως θα είναι εκεί ως το τέλος. Η έκπληξη φέτος θα είναι η Ανόρθωση, παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Επίσης, η Πάφος FC έχει καλά δείγματα. Περιμένω με την ενίσχυση να αλλάξει επίπεδο και να αντέξει ως το φινάλε των υποχρεώσεων».

Για ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια: «Ίσως οι δύο ομάδες έχουν θέματα. Ο ΑΠΟΕΛ ξαφνιάστηκε που έμεινε εκτός ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Θα έχουν κάποια θέματα, όμως εάν έρθουν καλά αποτελέσματα στα παιχνίδια που ακολουθούν, μπορεί να μείνει κοντά. Η Ομόνοια βγάζει αντίδραση, όμως για να γίνει καλύτερη από την περσινή περίοδο θέλει χρόνο».

Για ΑΕΚ και Απόλλων: «Η ΑΕΚ δεν έχει αλλάξει πολύ, είναι ένα σοβαρό σύνολο. Οι «κυανόλευκοι» είναι νέα ομάδα και χρειάζεται χρόνος».

Για τη Δόξα και τον Ουάρντα. Γλιτώσατε από τον Αιγύπτιο; «Ναι (γέλια). Υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης στην ομάδα. Αν μπουν οι τραυματίες και οι προσθήκες, η Δόξα θα είναι αρκετά καλή στη συνέχεια. Στην επόμενη δοκιμασία θέλουμε νίκη στην έδρα μας, διότι θα μας δώσει ώθηση όλο αυτό».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σεργίδης για την επάνοδο!-ThemaSports
05/05 @ 11:10

Σεργίδης για την επάνοδο!

Κοντά στην Δόξα ο Μάκης Σεργίδης

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»-ThemaSports
29/04 @ 22:17

ΜΟΥΖΟΥΡΟΣ: «Στόχος μας είναι η άμεση επιστροφή στην Α' κατηγορία - Εύχομαι να βρει το δρόμο της η ΑΕΛ»

Οι δηλώσεις του προπονητή της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου στη συνέντευξη Τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ.

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA-ThemaSports
24/04 @ 10:24

ΠΛΗΡΩΝΕΙ τη Δόξα ο Ουάρντα - Το ποσό που επιδίκασε η FIFA

Ένα σημαντικό ποσό θα βάλει στα ταμεία της η Δόξα ως αποζημίωση για την υπόθεση Ουάρντα.

«Θα διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς που έχουν απομείνει»-ThemaSports
23/04 @ 21:25

«Θα διεκδικήσουμε όλους τους βαθμούς που έχουν απομείνει»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός της Δόξας, Κύπρος Μούζουρος, μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

«Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια μας...»-ThemaSports
19/04 @ 21:16

«Πάνω από όλα η αξιοπρέπεια μας...»

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της Δόξας, Κύπρου Μούζουρου, μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί της Νέας Σαλαμίνας. 

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ