Πάτησε την Πολωνία στα Τίρανα και ονειρεύεται Euro η Αλβανία!

Πάτησε την Πολωνία στα Τίρανα και ονειρεύεται Euro η Αλβανία!

Η Αλβανία επικράτησε 2-0 εντός έδρας της Πολωνίας, ανέβηκε στην πρώτη θέση του ομίλου και κάνει όνειρα για τα τελικά του Euro μετά από οκτώ χρόνια!

Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πέτυχε μία μεγάλη νίκη κόντρα στην Πολωνία και κάνει όνειρα για τα τελικά του Euro η Αλβανία (2-0)!

Η ομάδα του Σιλβίνιο είχε πολύ καλή παρουσία και ανέβηκε στην πρώτη θέση του 5ου ομίλου των προκριματικών, φτάνοντας τους 10 βαθμούς, δύο λιγότερους από τη δεύτερη Τσεχία, που έχει και ένα παιχνίδι λιγότερο. Στους 6 πόντους και στην προτελευταία θέση έμεινε το σύνολο του Σάντος, που πρέπει να κάνει το απόλυτο στα εναπομείναντα ματς για να μην μείνει εκτός.

 
 



Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στον 37', με τον Ασάνι να πετυχαίνει ένα απίθανο τέρμα από πολύ πλάγια θέση εκτός περιοχής, νικώντας τον Σέζνι για το 1-0. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 62', οι Αλβανοί πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, το οποίο ήταν εξίσου εντυπωσιακό. Ο Ντάκου κατέβασε υπέροχα την μπάλα μέσα στην περιοχή και εκτέλεσε από δύσκολη γωνία τον τερματοφύλακα των Πολωνών για το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ. Μάλιστα, το παιχνίδι ήταν αρκετά σκληρό, με τον διαιτητή της αναμέτρησης να δείχνει 13 κίτρινες κάρτες!

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Νησιά Φερόε-Μολδαβία 0-1
(53' Ράτσα)
Αλβανία-Πολωνία 2-0
(37' Ασάνι, 62' Ντάκου)

Η βαθμολογία:

Αλβανία-Πολωνία 2-0

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες - Πότε τίθεται σε ισχύ

Κίτρινη προειδοποίηση εξέδωσε το Τμήμα Μετεωρολογίας για μεμονωμένες καταιγίδες που αναμένεται να επηρεάσουν τα δυτικά, τα βόρεια, τα νότια και αργότερα και άλλες περιοχές του νησιού.