Στην Ισπανία και στην πόλη Γρανάδα βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών, ενόψει του αγώνα με την Εθνική Ισπανίας το βράδυ της Τρίτης (21:45, ΡΙΚ).
Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ομάδα μας πραγματοποίησε το βράδι της Κυριακής την πρώτη της προπόνηση στην Ισπανία χωρίς να προκύψει οποιοδήποτε αγωνιστικό πρόβλημα.
Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα με προπόνηση στο Στάδιο "Nuevo Estadio de Los Carmenes" της Γρανάδας, εκεί όπου θα γίνει ο αγώνας της Τρίτης. Τη Δευτέρα στις 18:30 η συνέντευξη τύπου της Εθνικής μας.
Η αποστολή για την Ισπανία:
Δημήτρης Δημητρίου, Joel Yves Mall, Βαλεντίν, Κωνσταντίνος Παναγή, Αντρέας Παναγιώτου, Μηνάς Αντωνίου, Μιχάλης Ιωάννου, Anderson Correia, Κωνσταντίνος Λαΐφης,, Χαράλαμπος Κυριάκου, Μάριος Αντωνιάδης, Ιωάννης Κούσουλος, Λοΐζος Λοΐζου, Χαράλαμπος Χαραλάμπους, Αντρέας Καρώ, Ιωάννης Πίττας, Κώστας Πηλέας, Στέλιος Ανδρέου, Πιέρος Σωτηρίου, Μαρίνος Τζιωνής, Αλεξάντερ Γκόγκιτς, Γρηγόρης Κάστανος, Δημήτρης Χριστοφή, Μάριος Ηλία, Ανδρόνικος Κακουλλής.
Η σελίδα Football Meets Data...«βλέπει» αυξημένες πιθανότητες (64%) πρόκρισης για Ερυθρό Αστέρα κόντρα στην Πάφο, πλεονέκτημα στην Μπραν (53%) κόντρα στην ΑΕΚ και... ισορροπία ανάμεσα σε Βόλφσμπεργκερ. Εσείς τι... «βλέπετε»;
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
13/08 @ 15:42
Ο Νεκτάριος Τριάντης πήρε την ελληνική υπηκοότητα και στην ΕΠΟ έλαβαν γνώση, με τον ποδοσφαιριστή να διεκδικεί μελλοντική κλήση από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην Εθνική Ελλάδας.
05/08 @ 10:45
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών θα αντιμετωπίσει στις 6 Σεπτεμβρίου εκτός έδρας την Εθνική Αυστρίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026
04/08 @ 10:48
Συνεχίζεται η πώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με τη Ρουμανία στις 9 Σεπτεμβρίου 2025 στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 (ώρα έναρξης 21:45).
29/07 @ 10:35
Με διπλές προπονήσεις συνεχίζεται καθημερινά ο κύκλος της προετοιμασίας της Εθνικής μας ομάδας Κορασίδων Κ-17.
28/07 @ 13:15
Άρχισε την Κυριακή το προπονητικό καμπ της Εθνικής Κορασίδων Κ-17 στο Κοινοτικό Στάδιο Πελενδρίου.
28/07 @ 11:24
Η Αγγλία κέρδισε το Euro, οι παίκτριες της θα πάρουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε σχέση με το παρελθόν, αλλά πολύ λιγότερα σε σχέση με τους άνδρες.
BEST OF THEMASPORTS