Ο Νεϊμάρ σκόραρε δις και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Βραζιλίας, ξεπερνώντας τον Πελέ, ενώ παράλληλα… παραλίγο να πετύχει το γκολ της χρονιάς!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με έναν Νεϊμάρ σε τρομερή κατάσταση, η Βραζιλία «διέσυρε» με 5-1 την Βολιβία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αμερικής.

Μολονότι αστόχησε από την «11» βήματα στο 17ο μόλις λεπτό, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα στο 61’ και στο 90+3’, ξεπερνώντας έτσι τον Πελέ, ως ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής του ομάδας.

Ταυτόχρονα, λίγο… έλειψε να σημειώσει και το γκολ της χρονιάς, αφού η καταπληκτική κούρσα, που ξεκίνησε λίγο μπροστά από την μεσαία γραμμή, σταμάτησε πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Από εκεί και πέρα, ο Ροντρίγκο (24, 53’) επίσης έβαλε δύο γκολ, ο Ραφίνια (47’) ένα από ασίστ του Νεϊμάρ, ενώ το μοναδικό τέρμα της Βολιβίας το πέτυχε ο Βίκτορ Αμπρέγκο (78’).

Στο άλλο ματς που διεξήχθη (09/09), η Ουρουγουάη επικράτησε με 3-1 της Χιλής (38’, 71’ Ντε Λα Κρουζ, 45+2’ Βαλβέρδε – 74’ Βιδάλ)

www.bnsports.gr

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ-ThemaSports
19/05 @ 20:50

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ έβαλε όλο το Άνφιλντ να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή, Άρνε Σλοτ

Μαγικές στιγμές ποδοσφαιρικού πολιτισμού εκτυλίχθηκαν στο Άνφιλντ, με τον Γιούργκεν Κλοπ να βάζει όλο το γήπεδο να φωνάζει το όνομα του νέου προπονητή των "κόκκινων", Άρνε Σλοτ.

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ-ThemaSports
19/05 @ 20:35

Λίβερπουλ: Λύγισε ο Φαν Ντάικ στην τελευταία αγκαλιά με τον Κλοπ

Ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Βίρτζιλ φαν Ντάικ, δεν άντεξε στην τελευταία αγκαλιά του με τον Γιούργκεν Κλοπ στο Άνφιλντ και λύγισε δακρυσμένος

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-ThemaSports
19/05 @ 20:30

Αυτή είναι η τελική βαθμολογία της Premier League: Σώθηκε η Νότιγχαμ, μόνο μέσω Κυπέλλου στην Ευρώπη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Το φινάλε της Premier League βρήκε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να μένει στην 8η θέση και να χρειάζεται να κατακτήσει το FA Cup κόντρα στην Σίτι για να αγωνιστεί στην Ευρώπη τη νέα σεζόν, ενώ η Νότιγχαμ έμεινε για δεύτερη διαδοχική σεζόν στην κατηγορία.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier-ThemaSports
19/05 @ 20:13

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙΓκουαρδιόλα: Μυθικός Πεπ, ανέβηκε στη 2η θέση των προπονητών με τους περισσότερους τίτλους στην Premier

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε ιστορία με την κατάκτηση του τίτλου της Premier League από την Μάντσεστερ Σίτι, αφού έφτασε τα 6 τρόπαια και έπιασε τον θρυλικό Μπομπ Πέισλι στη 2η θέση των προπονητών με τα περισσότερα πρωταθλήματα στην Αγγλία.

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας-ThemaSports
19/05 @ 20:10

Premier League: Η "χρυσή Βίβλος" του πρωταθλήματος Αγγλίας

Η Μάντσεστερ Σίτι εξακολουθεί να είναι η απόλυτη κυρίαρχος στην Premier League, φτάνοντας τα έξι πρωταθλήματα σε επτά χρόνια και ανεβαίνοντας μόνη στην 4η θέση της "χρυσής Βίβλου", πάνω από την Έβερτον.

Premier League: Η αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα-ThemaSports
19/05 @ 20:05

Premier League: Η αχτύπητη Μάντσεστερ Σίτι έγραψε ιστορία με το τέταρτο σερί πρωτάθλημα

Η Μάντσεστερ Σίτι επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και επιβλήθηκε με 3-1 της Γουέστ Χαμ με πρωταγωνιστή τον Φόντεν (δύο γκολ), για να γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου με τέσσερα διαδοχικά πρωταθλήματα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ