Μακρίδης: «Έκαναν καλό παιχνίδι και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια»

Μακρίδης: «Έκαναν καλό παιχνίδι και τους αξίζουν τα συγχαρητήρια»

Ο Κωνσταντίνος Μακρίδης συγχάρηκε τους διεθνείς μας για την αγωνιστική τους παρουσία στο ισόπαλο 1-1 με την Αυστρία, τονίζοντας πως μόνο θετικά έχει να τους πει στα αποδυτήρια.

«Οι ποδοσφαιριστές μας έδειξαν νοοτροπία,  είχαν τρεξίματα και πάλεψαν αρκετά σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Είναι σημαντικό να αντιδράς και είχαν αντίδραση όταν μείναμε πίσω στο σκορ.

Διεκδικήσαμε το παιχνίδι και τους αξίζουν συγχαρητήρια γιατί έκαναν πραγματικό καλό παιχνίδι», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής μετά τη λήξη του αγώνα στο Δασάκι.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Playoffs Μουντιάλ 2026: Ένα βήμα από τα τελικά η Ιταλία, πρόκριση με τεσσάρες για Κόσοβο και Δανία

Η εθνική Ιταλίας έκανε το καθήκον της στο Μπέργκαμο επικρατώντας με 2-0 της Βόρειας Ιρλανδίας και απέχει ένα ματς απο το να επιστρέψει σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά από το 2014. Εντυπωσιακές προκρίσεις για Κόσοβο (4-3 εκτός έδρας την Σλοβακία) και Δανία (4-0 εντός έδρας την Βόρεια Μακεδονία).