Βασικοί για το ματς της Εθνικής κόντρα στην Ολλανδία ξεκινάνε οι Παναγιώτης Ρέτσος και Λάζαρος Ρότα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Έτοιμη για το ματς κόντρα στην Ολλανδία είναι η Εθνική, με τον Γκουστάβο Πογιέτ να δίνει φανέλα βασικού στους Ρέτσο και Ρότα, από τη στιγμή που ο Μαυροπάνος με τον Μπάλντοκ δεν είναι διαθέσιμοι.
Αναλυτικά, ο Βλαχοδήμος ξεκινάει κάτω από τα δοκάρια για την Ελλάδα, με τους Ρότα, Ρέτσο, Χατζηδιάκο και Τσιμίκα στην τετράδα της άμυνας. Στα χαφ ξεκινάνε οι Σιώπης και Κουρμπέλης, με τους Μπακασέτα, Μάνταλο και Μασούρα μπροστά τους, ενώ ο Παυλίδης θα βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος.
Η ενδεκάδα της Εθνικής: Βλαχοδήμος, Ρότα, Ρέτσος, Χατζηδιάκος, Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Μασούρας, Παυλίδης.
Στον πάγκο: Πασχαλάκης, Αθανασιάδης, Παπανικολάου, Κουλιεράκης, Μπουχαλάκης, Ιωαννίδης, Πέλκας, Φούνας, Χατζηγιοβάνης, Λημνιός, Γιακουμάκης, Γιαννούλης.
Sdna.gr
H ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει απόψε (22:00-ΡΙΚ) στο Stade de la Tuilière την Ελβετική Λωζάνη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Conference League με στόχο την πρώτη της φετινή νίκη στη League Phase.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
04/11 @ 12:39
Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Νοεμβρίου αρχίζει προετοιμασία η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών για τον αγώνα με την Αυστρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026 και για το φιλικό με την Εσθονία.
04/11 @ 11:22
Στις 10 Δεκεμβρίου θα μάθει τους αντιπάλους της στη Β' φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17 της UEFA η Εθνική μας ομάδα.
04/11 @ 10:55
Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και την εκπομπή «Κάνε παιχνίδι» με τη Στέλλα Σωκράτους μίλησε ο προπονητής της Εθνικής Παίδων (Κ17) Μιχάλης Μάρκου.
03/11 @ 18:04
Ο 22 ετών μέσος κλήθηκε για πρώτη φορά στην Εθνική Ελλάδος, την οποία επέλεξε να εκπροσωπήσει το περασμένο καλοκαίρι. Ποιος είναι ο άσος που αγωνίζεται στο MLS.
03/11 @ 14:28
Η Εθνική μας ομάδα των Ανδρών επιστρέφει στη Λεμεσό!
03/11 @ 13:43
Πανευτυχής μετά την πρόκριση της Εθνική μας στη Β’ φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων Κ-17, ο προπονητής της ομάδας Μιχάλης Μάρκου δήλωσε:
BEST OF THEMASPORTS