Η Μπάρτσα έφερε παικταράδες και… έβγαλε κέρδος!

Η Μπάρτσα έφερε παικταράδες και… έβγαλε κέρδος!

Τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Μπαρτσελόνα είναι γνωστά τα τελευταία χρόνια, η πολιτική της σε κάθε μεταγραφικό παζάρι είναι σφιχτή και αυτό δίνει ακόμα μεγαλύτερη αξία στο επίτευγμα πέρυσι, να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Με την ίδια λογική κινήθηκε και στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, το πάρε-δώσε βγάζει κερδισμένη την ομάδα του Τσάβι. Όχι μόνο αγωνιστικά, διότι πρόσθεσε ποιότητα στο ρόστερ της αλλά… ξεφορτώθηκε και ποδοσφαιριστές που δεν είχε στα βασικά του πλάνα ο Καταλανός προπονητής, αλλά και οικονομικά, που την “καίει” περισσότερο.

Πολλοί θα θυμούνται πέρυσι, την απέλπιδα προσπάθεια της διοίκησης των “Μπλαουγράνα” να βρει τους οικονομικούς πόρους ώστε να προσχωρήσει σε μεταγραφικές κινήσεις.

Αποδέχτηκε τη χορηγία της εταιρείας Spotify για να μετονομαστεί το “Καμπ Νόου”, πούλησε ποσοστά και δικαιώματα άλλων εταιρειών συμβεβλημένων με το σύλλογο, ώστε να έχει τα χρήματα να διαπραγματευτεί με γραφεία μάνατζερ και ομάδες.

 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS