Εθνική Ανδρών: Ανεβάζει ρυθμούς ενόψει Αυστρίας - Τα νέα από την προπόνηση
Με προπόνηση στο ΓΣΠ συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής μας για τον αγώνα του Σαββάτου με την Αυστρία εκτός έδρας για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2026.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στον Άρη, ήταν δίκαιη η νίκη του. Συγχαρητήρια και για τα επιτεύγματα του σε Κύπρο και Ευρώπη. Σήμερα είχαμε απουσίες και έναν τραυματισμό με το ξεκίνημα. Αποφασίσαμε ότι έπρεπε να πιέσουμε, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι.
Είχαμε τις ευκαιρίες μας, αλλά δυστυχώς δεν σκοράραμε, αντίθετα ο Άρης σκόραρε με την ποιότητα που έχει. Μετά διαχειρίστηκε το παιχνίδι και δίκαια κέρδισε. Φάνταζε δύσκολο πριν από το παιχνίδι να αντιμετωπίσουμε τον Άρη και στη διάρκεια του έγινε ακόμη πιο δύσκολο.
Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να κρατήσουμε και αν είναι δυνατό να πετύχουμε κάποιο γκολ. Δεν τα καταφέραμε, τίποτα όμως δεν τέλειωσε, βλέπουμε τη συνέχεια».