Φέρνει Κύπρο νεαρό τερματοφύλακα!

Φέρνει Κύπρο νεαρό τερματοφύλακα!

Την καριέρα του στην Κύπρο με την ΕΝΥ Krasava Ύψωνα της β΄ κατηγορίας θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, με τον Παναιτωλικό να κρατάει ποσοστό από τα δικαιώματά του.

Στην ΕΝΥ Krasava Ύψωνα θα αγωνίζεται πλέον ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του ΠαναιτωλικούΒαγγέλης Κοντογιάννης.
 

Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του 21χρονου πορτιέρε με προορισμό τον κυπριακό σύλλογο που αγωνίζεται στη β' κατηγορία και φιλοδοξεί στην άνοδο, όπως και το ότι διατήρησαν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

 

Ο Κοντογιάννης πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές με την πρώτη ομάδα των Καναρινιών, αμφότερες την περασμένη σεζόν κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.

Πλέον, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Κώστα Χαραλαμπίδη, γνώριμού μας από τις θητείες του ως παίκτης σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.

Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Ζβέρεφ: «Περίμενα 30 χρόνια για ένα Grand Slam και κέρδισα 2 μέσα σε 3 μήνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ζβέρεφ: «Περίμενα 30 χρόνια για ένα Grand Slam και κέρδισα 2 μέσα σε 3 μήνες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, πριν σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή στη Νέα Υόρκη, αναφέρθηκε σε όσα κατάφερε μέσα στους τελευταίους μήνες. «Περίμενα 30 χρόνια για ένα Grand Slam και κέρδισα δύο μέσα σε τρεις μήνες».