Την καριέρα του στην Κύπρο με την ΕΝΥ Krasava Ύψωνα της β΄ κατηγορίας θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Κοντογιάννης, με τον Παναιτωλικό να κρατάει ποσοστό από τα δικαιώματά του.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην ΕΝΥ Krasava Ύψωνα θα αγωνίζεται πλέον ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας του Παναιτωλικού, Βαγγέλης Κοντογιάννης.
Οι Αγρινιώτες ανακοίνωσαν την αποχώρηση του 21χρονου πορτιέρε με προορισμό τον κυπριακό σύλλογο που αγωνίζεται στη β' κατηγορία και φιλοδοξεί στην άνοδο, όπως και το ότι διατήρησαν ένα ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.
Ο Κοντογιάννης πρόλαβε να αγωνιστεί δύο φορές με την πρώτη ομάδα των Καναρινιών, αμφότερες την περασμένη σεζόν κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό.
Πλέον, εντάσσεται στο δυναμικό της ομάδας του Κώστα Χαραλαμπίδη, γνώριμού μας από τις θητείες του ως παίκτης σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ.
Gazzetta.gr
Κοσμοσυρροή στον Βόρειο χώρο στάθμευσης του ΓΣΠ, στις εγκαταστάσεις της Λαϊκής Αγοράς, όπου είναι σε εξέλιξη το Fan Day της Ομόνοιας, το οποίο ξεκίνησε στις 16:00 και θα ολοκληρωθεί στις 21:00!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
25/06 @ 19:33
Η Freedom Krasava ΕΝΥ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Γιασσίν Μπαχάσα.
18/06 @ 19:34
Η FREEDOM24 KRASAVA ΕΝΥ ΥΨΩΝΑ ανακοινώσε τη συμφωνία συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκολα Τρούγιτς
17/06 @ 19:30
Με ανακοίνωση η Νέα Σαλαμίνα γνωστοποίησε την επίτευξη συμφωνίας για παραχώρηση άδειας χρήσης του Σταδίου “Αμμόχωστος – Επιστροφή” κατά την αγωνιστική περίοδο 2025–2026 στην Krasava Freedom24 E.N Ύψωνα.
16/06 @ 17:51
Μετά την Δόξα και την Ομόνοια 29Μ ο Σέρβος φορ Νίκολα Τρούγιτς συνεχίζει την καριέρα του στην Ένωση Νέων Ύψωνα.
16/05 @ 17:37
Ο διευθυντής της Freedom 24 ΕΝ Ύψωνα, Δημήτρης Βραχίμης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM αναφέρθηκε με έντονο τρόπο στις διαπραγματεύσεις για το Τσίρειο που ναυάγησαν.
08/05 @ 20:15
Αρέσει στον Λιάσο Λουκα ο Ματίας Σπόλιαριτς
BEST OF THEMASPORTS