Ο Άντρος Κκαφάς απάντησε στον Νίκο Κίρζη...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Ν.Κ Επειδή σε αυτή την ζωή έμαθα να περπατώ και όχι να με περπατούν σου λέω αυτό, το ποιος είναι ποιος, είναι καταγεγραμμένο στην ιστορία του Σωματείου μας, εγώ ξεκίνησα από ΣΥ.ΦΙ και υπηρέτησα τις αξίες και τα ιδανικά του Απόλλωνα με ανιδιοτέλεια από πολλές θέσεις και έφτασαν μέχρι τον Αν. πρόεδρο σε ποδόσφαιρο και Καλαθόσφαιρα σε πέτρινα χρόνια, και ειδικά τον καιρό που στο σωματείο μας γίνονταν εκλογές όχι όπως τώρα που τον προεδρο τον διορίζεις εσύ. Όμως δήλωνα και δηλώνω με υπερηφάνεια Απολλωνίστας και δεν ντρέπομαι για αυτό.

Η ΝΤΡΟΠΗ είναι μόνο δική σου γιατί πάντα δήλωνες Μάνατζερ παικτών και όχι Απολλωνίστας (αυτό έγινε μπροστά σε αρκετά άτομα) και πάντα ήσουν απέναντι από την εκάστοτε διοίκηση που δεν συνεργαζόταν μαζί σου και προσπαθούσες με δόλιο τρόπο να την πολεμήσεις. Υπάρχουν αρκετά παραδείγματα που μπορώ να σου απαριθμήσω αν προκληθώ. Οσον αφορά την τελευταία μου θητεία που η ομάδα μας είχε άσχημη πορεία εγώ ανέλαβα την ευθύνη της κακής επιλογής του προπονητή σαν Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος υπέβαλα την παραίτηση μου, αποζημίωσα με προσωπικά λεφτά τον προπονητή Σ.Π και αποχώρησα από τον πρώτο μήνα, δεν προσπάθησα να φορτώσω σε κανένα συνεργάτη μου την ευθύνη.

Έγραψα ότι έγραψα φανερά χωρίς να κρύβομαι διότι θεωρείς ότι ο κόσμος του Απόλλωνα που σε στήριξε όσο καμιά άλλη διοίκηση είναι χαϊβάνια και δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει, με στεναχωρεί κύριε να βλέπω αυτόν τον κόσμο να γεμίζει το γήπεδο κάθε εβδομάδα και να φεύγουν με σκυμμένο το κεφάλι , όχι κύριε πρέπει να καταλάβεις ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι, δεν σου ζητά κανένας να διεκδικείς πρωτάθλημα και κύπελλο κάθε χρόνο το μόνο που ζητά ο κόσμος είναι να βλέπει την ομάδα στο γήπεδο και να χαίρεται, να παίζει ποδόσφαιρο και αν χάσει έχασε με αξιοπρέπεια, έτσι είναι το παιγνίδι, η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα μας θα σου το πω στα κυπριακά 《πονείς τα μάθκια σου να την θωρείς》.

Υ.Γ Δεν επιθυμώ καμία ενάμειξη στα διοικητικά για κάποιους που μπορεί να πιστεύουν το αντίθετο.

Α.Καφφάς

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ-ThemaSports
20/05 @ 17:54

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ

Με... μειονέκτημα αρχίζει η σεζόν για τον Άρη που έμεινε εκτός Ευρώπης.

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ-ThemaSports
20/05 @ 18:30

ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

Η Πάφος έφτασε στην πηγή και... ήπιε νέκταρ τίτλου με την κατάκτηση του κυπέλλου, όμως οι προκλήσεις έπονται.

ΡΙΣΚΑ-ThemaSports
20/05 @ 20:30

ΡΙΣΚΑ

Τα πολλά ρίσκα... δεν βγήκαν στην διοίκηση της Ανόρθωσης και η σεζόν 2023/24 ήταν μια τουλάχιστον προβλματική περίοδος στα οικονομικά της Κυρίας.

AYΣΤΗΡΑ-ThemaSports
20/05 @ 19:30

AYΣΤΗΡΑ

Θα αξιολογηθεί... αυστηρά το ρόστερ του Απόλλωνα με σκοπό να αναδιαμορφωθεί το έμψυχο δυναμικό με ποιοτικές προσθήκες και για να ανοίξουν θέσεις θα πρέπει να αποχωρήσουν ποδοσφαιριστές...

Η σωστή «ανάγνωση» της ανώμαλης προσγείωσης… -ThemaSports
20/05 @ 09:31

Η σωστή «ανάγνωση» της ανώμαλης προσγείωσης…

Τα γράψαμε και χτες, ότι η… ανώμαλη προσγείωση της Ομόνοιας στον τελικό του κυπέλλου, στην πορεία ίσως τους βγει σε καλό.

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!-ThemaSports
19/05 @ 01:26

ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ!

Καμαρώνει γεμάτη περηφάνια για την κατάκτηση του κυπέλλου το μέλος του γραφείου Τύπου της Πάφου Άλια Σπυροπούλου.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ