Ο πρόεδρος του Απόλλωνα, Νίκος Κίρζης σε ερωτήσεις που δέχθηκε από τον συνάδελφο, Πόλυ Χαραλάμπους απάντησε σε έντονο ύφος και άφησε αιχμές κατά δημοσιογράφων.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά τι είπε:

«Εγώ υποσχέθηκα ότι όσο είμαι εγώ εδώ, η ομάδα θα διεκδικεί μέχρι τέλους πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη. Αυτό έγινε εδώ και 11 χρόνια. Ο κόσμος το βλέπει αυτό. Δεν εννοώ τον κάθε πονεμένο που βγαίνει στην εκπομπή σου ή γράφει στα facebook. Εχουμε δημοκρατία και σέβομαι κάθε άποψη αλλά για μένα δεν είναι δημοσιογραφία αυτό που κάνεις, να ανάγω σε θέμα, ότι λέει ο καθένας. Πολλοί εδώ γράφουν διάφορα, δεν είναι μόνο εσύ και δημιουργούν τοξικό κλίμα. Δεν σημαίνει πως όποιος βγαίνει και σχολιάζει πρέπει να τον κάνετε πρώτο θέμα στις εκπομπές σας και στα σάιτ σας».

Αναφέρεστε στον κύριο Κκαφά: «Εγώ σαν Νίκος θα ντρεπόμουν να σχολιάζω αν ήμουν στη θέση του. Αν ήθελες να κάνεις σωστά τη δουλειά σου θα έπρεπε να βάλεις ποιος είναι ο καθένας. Εγώ θα ντρεπόμουν να σχολιάσω αυτή τη διοίκηση αν την τελευταία φορά που διοικούσα η ομάδα κινδύνευε με διαβάθμιση. Δεύτερον, προβάλλετε μόνο τα αρνητικά σχόλια. Ξέρω να διαβάζω! Δεν διάβασα ποτέ θετικά».

Για την Πάφο και τον Άρη: «Πέρσι μου έκανες κύρηγμα για την Πάφο, φέτος δεν λες για την Πάφο. Όσον αφορά τον Άρη έδωσα πολλές φορές τα συγχαρητήρια μου, οι άνθρωποι κάνουν πολύ καλή δουλειά. Όμως έχω απαίτηση να συγκρίνετε μήλο με μήλο και μπανάνα με μπανάνα, όχι μήλο με φράουλα. Μιλάς για το σκάουτινγκ του Άρη σε κάθε άρθρο και όντως φέρνουν καλούς ποδοσφαιριστές. Ποια ομάδα έφερε έσοδα 7 εκατομμύρια τα τελευταία 5 χρόνια από πωλήσεις παικτών πλην του Απόλλωνα; Καμία! Επίσης πόσα ξόδεψε ο Άρης τα τελευταία χρόνια να αγοράζει παίκτες και πόσα ο Απόλλωνας; Υπάρχει κάποια ομάδα που δεν έφερε παλτά; Μίλα και με τους συμβούλους σου για να σου πουν για τον Απόλλωνα».

-Απάντηση από τον δημοσιογράφο, Πόλυ Χαραλάμπους - Με προσβάλλετε ότι έχω συμβούλους, είμαι 57 χρονών, με προσβάλλετε όταν λέτε ότι έχω αλλότρια συμφέροντα. Δικαιούμαι να έχω πηγές. Επιμένω για τον Άντρο Κκαφά ότι δεν είναι μαϊντανός και είναι σοβαρός: «Εγώ δεν κατηγόρησα κανένα. Φτάνει αυτή η τοξικότητα με τον Απόλλωνα! Να γράφετε και τα θετικά. Είναι κρίμα. Και δεν είναι μόνο εσύ, είναι και άλλοι συναδέλφοι σου. Εδώ άλλο σάιτ έβαλε φωτογραφία μου που χαμογελούσα και ότι έρχονται καλά νέα και μετά βγήκε ότι φεύγει ο Ρομπέρζ. Σταματάτε όλοι να παρακινείτε τον κόσμο!».

Πέρσι είπατε για την Πάφο και τον Άρη ότι δεν σας αφορά το πως δουλεύει. Ήταν τοποθέτηση σας κύριε Κίρζη; «Τοποθέτηση; Δεν είναι ολόκληρη. Μπορεί να σου στείλω και εγώ τοποθέτηση δική σου και να αφήσω και εγώ τα μισά πίσω! Δεν είναι μόνο αυτό το θέμα. Γράψατε ότι βάλαμε και πωλητήριο στον Γιόβα και τον Πίττα! Βάλαμε εμείς πωλητήριο;»

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος-ThemaSports
08/05 @ 22:03

Απόλλων: Εγχειρίστηκε ο Σάντος

Ο Απόλλωνας ενημερώνει ότι ο Μπρούνο Σάντος υποβλήθηκε σήμερα (08/05) με επιτυχία σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης αστάθειας ώμου.

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»-ThemaSports
08/05 @ 20:07

ΜΑΤΣΙΝ: «Η διοίκηση θα κάνει τα πάντα ...»

Δηλώσεις παραχώρησε ο Πάμπλο Ματσίν μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΖ.

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ