Η παρουσίαση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς από τον Απόλλωνα και όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Το LIVE:

Κίρζης: «Θελω να καλωσορίσω τον κύριο Βλάνταν Μιλόγεβιτς και τους συνεργάτες του. Δεν χρειάζεται να αναφέρω ποιος είναι, έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Θεωρούμε πως αυτή τη στιγμή είναι ο καταλληλότερος. Ξέρει που έρχεται και τις προσδοκίες αλλά και τη νοοτροπία μας. Εύχομαι να πετύχει εδώ στον Απόλλωνα, ότι δεν πέτυχε με τις άλλες ομάδες του στην Κύπρο και να γράψει ιστορία».

Μιλόγεβιτς: «Ευχαριστώ πρόεδρε για τα καλά λόγια. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, δεν μπορούσα όμως να αρνηθώ την πρόταση του προέδρου. Μπορώ να σας πω ότι δεν έκανα δεύτερη σκέψη μετά την συνομιλία με τον κύριο Μάκη και τον πρόεδρο. Πάντα μου αρέσουν τα δύσκολα. Είμαι επαγγελματίας, είμαι πολύ ευτυχισμένος που έρχομαι στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα. Ξέρω το κυπριακό ποδόσφαιρο, θεωρώ ότι είναι πολύ βελτιωμένο ακόμη και από πέρσι. Αυτή η αλλαγή που έχει γίνει, έχουν φύγει σημαντικοί ποδοσφαιριστές, ήρθαν κάποια άλλα παιδιά και θέλουν πίστωση χρόνου. Δεν το λέω σαν άλλοθι, αυτό που μετράει στο ποδόσφαιρο είναι το αποτέλεσμα. Είναι μια πρόκληση για μένα, ένα στοίχημα το να πετύχουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Ξέρω από τον πρόεδρο και τον Μάκη τι θέλουν από την ομάδα. Εγώ αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι θα δουλεύουμε σκληρά, είναι μια βάση για να πετύχεις. Κάθε παιχνίδι από εδώ και πέρα είναι πάρα πολύ σημαντικό, ακόμη και το δίτερμα. Αυτό θέλω από τους παίκτες. Εύχομαι υγεία πάνω από ολα και να πάμε καλά στο μέλλον».,

Για το πότε πιστεύει ότι ο Απόλλων θα παρουσιαστεί όπως θέλει ο ίδιος: «Αυτή τη στιγμή μπορώ να υποσχεθώ ότι μέσα από τη δουλειά και με υπομονή θα βελτιωθεί η ομάδα. Αυτή η ομάδα πρώτη φορά δεν έχει βγει Ευρώπη μετά από πολλά χρονιά. Η διοίκηση πήρε ρίσκο και άλλαξε πολλούς παίκτες. Πρέπει να φτιάξουμε αυτή τη χημεία όσο πιο γρήγορα».

Αν είχε άλλη πρόταση από κυπριακή ομάδα, μετά τον ΑΠΟΕΛ: «Η Κύπρος θα είναι πάντα στην καρδιά μου και μου αρέσει το ποδόσφαιρο της Κύπρου. Δεν θέλω να μιλήσω αν υπήρχαν προτάσεις, γράφτηκαν από τους δημοσιογράφους. Τώρα κάναμε ένα τηλέφωνο με τον πρόεδρο με τον οποίο έχουμε φιλικές σχέσεις πολλά χρόνια. Μου άρεσε πάρα πολύ και μου αρέσουν τα δύσκολα. Πιστεύω στον εαυτό μου και τους συνεργάτες μου, θέλω πολύ να βοηθήσω αλλά δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου. Πρέπει να είναι όλοι μαζί μας».

Για το ότι αναλαμβάνει ένα ρόστερ που δεν το έφτιαξε ο ίδιος: «Υπάρχει κάτι εύκολο; Αν ήταν όλα τέλεια σίγουρα δεν θα ερχόμουν εγώ. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς πρέπει να δουλέψουμε και ο κόσμος να μας στηρίξει, πρέπει να καταλάβει ότι έγιναν ριζικές αλλαγές. Είμαστε στην ίδια γραμμή με τον κ.Μάκη. Δεν λέμε πολλά λόγια, στο ποδόσφαιρο ο χρόνος πιέζει και θέλω να πω ότι δεν κοιτάμε τι έγινε, βλέπουμε την επόμενη μέρα. Είναι δύσκολο αλλά το πιστεύω».

Για το ότι έκανε καλή πορεία με ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια και το ίδιο περιμένουν και οι Απολλωνίστες: «Πάντα έχεις μεγάλη ευθύνη σαν προπονητής. Εγώ είμαι υπεύθυνος. Ποτέ δεν βλέπω το παρελθόν»

Αν θα γίνουν μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή είμαστε σε συζητήσεις. Θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε τις επόμενες μέρες. Εγώ δουλεύω με το υλικό που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Το ρόστερ είναι πλήρες όπως με πληροφόρησε ο Μάκης. Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει να γνωρίσω τους παίκτες που έχω».

 

 

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Κίρζης: Προς αυτή την κατεύθυνση για τον αντί-Ματσίν!-ThemaSports
14/05 @ 20:26

Κίρζης: Προς αυτή την κατεύθυνση για τον αντί-Ματσίν!

Ο Νίκος Κίρζης μετά την απόφαση να δώσει χαρτί απόλυσης στον Πάμπλο Ματσίν, καλείται να βρει τον διάδοχο του.

Μαλεκκίδης: «Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα»-ThemaSports
14/05 @ 17:27

Μαλεκκίδης: «Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα»

Αναφορά του Απόλλωνα στους παίκτες που πήραν κλήση στην Εθνική ομάδα.

Ούτε τηλεφώνημα στον Σωφρόνη… -ThemaSports
14/05 @ 12:43

Ούτε τηλεφώνημα στον Σωφρόνη…

Εδώ και μερικές εβδομάδες, κυκλοφορεί ότι ο Σωφρόνης Αυγουστή, θα είναι ο διάδοχος του Ματσίν. Ο τελευταίος έχει αποχαιρετήσει τους παίχτες, περιμένει να του το πει ο Κίρζης ή κάποιος στενός του συνεργάτης, ότι δεν θα… διαβεί ξανά τις πύλες του προπονητικού κέντρου στο Κολόσσι.

Οριστική ΑΠΟΦΑΣΗ για Ματσίν - Αποχαιρέτησε και τους παίκτες...-ThemaSports
14/05 @ 11:36

Οριστική ΑΠΟΦΑΣΗ για Ματσίν - Αποχαιρέτησε και τους παίκτες...

Ειλημμένη πρέπει να θεωρείται η απόφαση για απομάκρυνση του Πάμπλο Ματσίν από την τεχνική ηγεσία του Απόλλωνα.

Το μέλλον του Βαλμπουενά και τα σενάρια διαδοχής του Ματσίν… -ThemaSports
14/05 @ 10:32

Το μέλλον του Βαλμπουενά και τα σενάρια διαδοχής του Ματσίν…

Την χθεσινή ανάρτηση του Βαλμπουενά, μερικοί την εξέλαβαν ως μια κίνηση που φωτογραφίζει την παραμονή του στο κυανόλευκο «λιμάνι» για δεύτερη σεζόν. Βάσει της πληροφόρησης που έχει η ιστοσελίδα μας, θα ζητηθεί η γνώμη του νέου προπονητή, για το μέλλον του Γάλλου σταρ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ