Πόλυς Χαραλάμπους

Κάποιοι εκπλάγηκαν με την χθεσινή απόφαση της ηγεσίας του Απόλλωνα, να κινήσει τις διαδικασίες για πρόωρη διακοπή συμβολαίου με τον Μπογκτάν Αντόνε. Ωστόσο, είναι πολλοί που δεν έπεσαν από τα σύννεφα…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Με δεδομένο ότι ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, προχώρησε σε «αποκεφαλισμούς» προπονητών, κατά τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού, σε άλλες δυο περιπτώσεις.

Πριν ένα χρόνο, συγκεκριμένα στις 10 Αυγούστου, ειδοποιήθηκε να παραλάβει επιστολή απόλυσης ο πρωταθλητής (τρεις μήνες νωρίτερα), Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ. Ήταν μετά τον αποκλεισμό της ομάδας από τη Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Τσιάμπιονς Ληγκ. Oι σχέσεις του Γερμανού με τον εργοδότη και τον τεχνικό διευθυντή Πέτρο Κονναφή, είχαν διαταραχθεί απο τις αρχές του καλοκαιριού. 

Πριν από τέσσερα χρόνια, στις 29 Αυγούστου, προχώρησαν στην αποπομπή του Σωφρόνη Αυγουστή. Προσέλαβαν στην θέση του τον Σέρβο Βουκομάνοβιτς, ο οποίος άντεξε μόλις ένα μήνα…

Επαναπροσέλαβαν τον Αυγουστή στις 4/10/2019, ο οποίος έκατσε μέχρι τον Νοέμβριο του 2020.

Αύγουστο μήνα, παρα τρίχα δεν αποπέμφθηκε ο Χριστάκης Χριστοφόρου. Συγκεκριμένα ήταν 26/08/2014, μια μέρα πριν η αποστολή της ομάδας θα έμπαινε στο αεροπλάνο για την Μόσχα. Ήταν έντονες οι πληροφορίες ότι ο Νίκος Κίρζης είχε αποφασίσει να χωρίσουν οι δρόμοι της ομάδας, με τον Χριστάκη Χριστοφόρου.

Τελευταία στιγμή, ανέβηκε ο Κύπριος τεχνικός στο αεροπλάνο, βάσει των πληροφοριών της εποχής, δεν είχε βρεθεί λύση ποιος θα ήταν ο υπηρεσιακός τεχνικός, που θα κοούτσαρε την ομάδα στον επαναληπτικό με τους Ρώσους.

Στις 28/8 η ομάδα πέτυχε το… επικό 1-4 επί της Λοκομοτίβ στην Ρωσική πρωτεύουσα, εξασφαλίζοντας συμμετοχή στους ομίλους του Γιουρόπα Ληγκ, με τον «Χρι-Χρι» να επιβιώνει... 

Όμως, άντεξε μόλις για ένα μήνα και κάτι ψιλά. Απολύθηκε συγκεκριμένα στις 8/10/2014, στη συνέχεια δούλεψε σε ΑΕΛ και Εθνική ομάδα. Tα τελευταία χρόνια έχει... αφοσιωθεί στην ιδιωτική ακαδημία που διατηρεί. Πριν μερικούς μήνες έκανε σούπερ deal με τους διαχειριστές του Άρη.  

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας-ThemaSports
16/05 @ 15:01

Ξεχώρισε Αντριάν Γκούλα ο Απόλλωνας

Ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Απόλλωνα για την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Μάρκες... 2026!-ThemaSports
16/05 @ 13:31

Μάρκες... 2026!

Στον Απόλλωνα μέχρι το 2026 ο Πέδρο Μάρκες.

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
14/05 @ 23:50

Ανάρτηση Γιοβάνοβιτς: Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Σέρβος!(ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν ξεχνά τον Απόλλωνα ο Αλεξάντερ Γιοβάνοβιτς.

Κίρζης: Προς αυτή την κατεύθυνση για τον αντί-Ματσίν!-ThemaSports
14/05 @ 20:26

Κίρζης: Προς αυτή την κατεύθυνση για τον αντί-Ματσίν!

Ο Νίκος Κίρζης μετά την απόφαση να δώσει χαρτί απόλυσης στον Πάμπλο Ματσίν, καλείται να βρει τον διάδοχο του.

Μαλεκκίδης: «Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα»-ThemaSports
14/05 @ 17:27

Μαλεκκίδης: «Να εκπληρώσω ένα από τα μεγαλύτερα μου όνειρα»

Αναφορά του Απόλλωνα στους παίκτες που πήραν κλήση στην Εθνική ομάδα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ