Ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης μίλησε στον ΣΠΟΡ FM για το θέμα που προέκυψε με Φοφανά και όχι μόνο.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Τι δήλωσε:

Για το θέμα που προέκυψε με τον Φοφανά: «Ο Φοφανά θα εργαζόταν σαν προπονητής φέτος. Το θέμα αυτό το συζήτησα με τον Υπουργό Εργασίας πριν από ένα μήνα και με τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Θα πρέπει να ενημερωθούν όλα τα σωματεία για να λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα. Είναι 12 χρόνια στην Κύπρο, τα παιδιά του φοιτούν σε ελληνικό σχολείο, θα έπρεπε όμως να συνεχίσουν να υπάρχουν τα έγγραφα. Το ότι έληξαν τα έγγραφα είναι κάτι που επιβαρύνει τον ίδιο αλλά και τους εργοδότες του».

Αν αποτάθηκε στον ΠΑΣΠ για βοήθεια σχετικά με τα έγγραφά του: «Όχι. Μόνο όταν συνελήφθη αποτάθηκε κοντά μας για βοήθεια. Προσφερθήκαμε να βοηθήσουμε γιατί είναι ευαίσθητο το θέμα. Ο παίκτης έχει οικογένεια και είναι αγαπητός στο κοινό».

Για το γεγονός ότι αντιμετώπισαν κι άλλοι παίκτες ανάλογο πρόβλημα: «Θεωρώ ότι μέσα από τις συναντήσεις με το υπουργείο εργασίας μπορούμε να εξαλείψουμε αυτά τα πράγματα πάρα πολύ εύκολα. Πρέπει να αντιμετωπιστούν όλοι οι ποδοσφαιριστές ως εργαζόμενοι. Υπάρχουν ή δεν υπάρχουν νομοθεσίες στην Κύπρο;».

Για τις ενέργειες του ΠΑΣΠ για την περίπτωση του Φοφανά: «Έχει βρει ο ίδιος ένα δικηγόρο. Κάναμε κάποιες επαφές με τον Υπουργείο Εσωτερικών για να βγει από τα κρατητήρια και να πάει στην οικογένειά του. Είναι ανθρωπιστικό περισσότερο το ζήτημα. Νομίζω ότι τις επόμενες μέρες θα πρέπει να διευθετηθεί. Δόθηκαν οι απαραίτητες εγγυήσεις για να διευθετηθεί και το χρέος που έχει απέναντι στο κράτος. Νομίζω μπορεί να βρεθεί λύση και θα βρεθεί λύση».

Για το εφετείο για τους δυο παίκτες της ΠΑΕΕΚ: «Είναι στις 5 Σεπτεμβρίου. Περιμένουμε με αγωνία και αυτή την υπόθεση».

Για τη μεγάλη επιτυχία της Φρίντα: «Για πρώτη φορά η αρχηγός της Εθνικής Κύπρου Κριστίνα Φρίντα επιλέχθηκε να πάρει μια θέση μέσα στο παγκόσμιο συμβούλιο των ποδοσφαιριστών της Fippro. Θα συμμετέχει σε όλες τις συναντήσεις και θα εκφέρει μια άποψη αντιπροσωπεύοντας όλες τις μικρές χώρες του κόσμου».

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό-ThemaSports
19/05 @ 14:10

Η αντίδραση των παλαιμάχων της Ομόνοιας μετά τον χαμένο τελικό

Με ανάρτηση του στα social media ο Όμιλος Παλαιμάχων της Ομόνοιας την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου κόντρα στην Πάφο, έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση ενόψει της επόμενης σεζόν.

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν-ThemaSports
19/05 @ 13:10

Βγήκε μπροστά ο Παπασταύρου την επομένη του χαμένου τελικού - Δυνατό μήνυμα στον πράσινο λαό για τη νέα σεζόν

Με ανάρτηση του στα social media ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, την επομένη του χαμένου τελικού κυπέλλου με αντίπαλο την Πάφο, στέλνει μήνυμα στον πράσινο λαό ενόψει της νέας χρονιάς.

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!-ThemaSports
19/05 @ 12:45

Ποστ Ομόνοιας με... αποδέκτη την Πάφος FC!

Με ανάρτηση της η Ομόνοια στα social media, συγχαίρει την Πάφος FC για την κατάκτηση του κυπέλλου.

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ… -ThemaSports
19/05 @ 09:57

«Άφαντος» κι ο Αναστασίου από το ΓΣΠ…

Δεν ήταν μόνο οι παίχτες της Ομόνοιας, που δεν «πάτησαν» ψες στο τερέν του ΓΣΠ, αλλά και ο Γιάννης Αναστασίου ήταν λες ότι δεν «πέρασε» από το γήπεδο…

Ούτε αυτός...-ThemaSports
19/05 @ 10:08

Ούτε αυτός...

Δεν μπόρεσε να κάνει κάτι ιδιαίτερο στον τελικό ο Γουίλι Σεμέδο.

Ότι έδωσε… πήρε!-ThemaSports
19/05 @ 08:22

Ότι έδωσε… πήρε!

Η Ομόνοια ήταν κατώτερη των περιστάσεων και δίκαια ηττήθηκε από την Πάφο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ