Ανανεώνει άμεσα το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γουόκερ

Ανανεώνει άμεσα το συμβόλαιό του με τη Μάντσεστερ Σίτι ο Γουόκερ

Παρά το έντονο ενδιαφέρον της Μπάγερν Μονάχου για την απόκτησή του, ο Κάιλ Γουόκερ θα παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι, ανανεώνοντας το συμβόλαιό του.

Δεν το κουνάει από τη Μάντσεστερ Σίτι ο Κάιλ Γουόκερ!

Μπορεί η Μπάγερν Μονάχου να ενδιαφέρθηκε πολύ έντονα για την απόκτησή του κατά τη διάρκεια της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου, ωστόσο ο 33χρονος μπακ αποτελεί σημαντικότατο «γρανάζι» στη... μηχανή του Γκουαρδιόλα, ο οποίος δεν ήθελε να τον αποχωριστεί.

 
 



Έτσι, σύμφωνα με τον έγκριτο δημοσιογράφο του γερμανικού «Sky Sports», Φλόριαν Πλάτενμπεργκ, ο Γουόκερ δεν πρόκειται να μετακομίσει στη Γερμανία, ενώ επιθυμεί να βάλει άμεσα την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τη Σίτι.

Στην ομάδα του Μάντσεστερ από το 2017, όταν άφησε την Τότεναμ έναντι 52,7 εκατ. ευρώ, ο Γουόκερ έχει πραγματοποιήσει έκτοτε 259 εμφανίσεις φορώντας τη φανέλα της, ενώ στο παρελθόν έχει επίσης αγωνιστεί σε Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ΚΠΡ και Άστον Βίλα.

 

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στο σωματείο του Απόλλωνα - Χειροπέδες σε 22χρονο

Ακόμη μια σύλληψη για τα επεισόδια στο σωματείο του Απόλλωνα - Χειροπέδες σε 22χρονο

Στο πλαίσιο διερεύνησης των επεισοδίων που σημειώθηκαν αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στο Σωματείο του ΑΠΟΛΛΩΝΑ στη Λεμεσό, η Αστυνομία προχώρησε σήμερα το απόγευμα σε ακόμη μία σύλληψη.