Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out το ΟΑΚΑ με Μπράγκα

Παναθηναϊκός: Ολοταχώς για sold out το ΟΑΚΑ με Μπράγκα

Στιγμές από τα παλιά θα ζήσει το ΟΑΚΑ στη ρεβάνς του Παναθηναϊκού με την Μπράγκα, καθώς έχουν απομείνει λιγότερα από 800 εισιτήρια.

 

Τα σχεδόν 60.000 εισιτήρια που είχαν βγει σε διάθεση, έχουν κάνει σχεδόν... φτερά, καθώς απέμειναν λιγότερα από 800  για το sold out. Ο κόσμος του τριφυλλιού γεμίζει το ΟΑΚΑ για να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να πετύχει την ανατροπή σκηνικού στο ματς με την Μπράγκα (2-1 υπέρ των Πορτογάλων το πρώτο ματς) και να επιστρέψει σε ομίλους Champions League για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

 
 

Οι φίλοι της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι από την μέχρι τώρα πορεία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς και των παικτών του, πράγμα που φαίνεται από το πόσα εισιτήρια έχουν μείνει για την αυριανή ρεβάνς του ΟΑΚΑ.

Από την πράσινη ΠΑΕ απλά ανέφεραν ότι ο κόσμος που θα πάει στο γήπεδο θα πρέπει να είναι τουλάχιστον δύο ώρες πριν, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθεί και να αποφευχθούν καταστάσεις συνωστισμού.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θεσμικός χορηγός στο Cyprus Road Races Grand Prix ο ΚΟΑ

Θεσμικός χορηγός στο Cyprus Road Races Grand Prix ο ΚΟΑ

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η ΚΟΕΑΣ, η Αστυνομία Κύπρου και η Εθνική Φρουρά διοργανώνουν τους αγώνες σε δημόσιο δρόμο Cyprus Road Races Grand Prix, με σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία».