Φώτης Μιλτιάδους

Ο Απόλλωνας για δεύτερο σερί παιχνίδι ήταν κατώτερος των περιστάσεων και έμεινε στην ισοπαλία κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λεμεσιανή ομάδα δεν κατάφερε να αφήσει πίσω της, το κακό ξεκίνημα με την ισοπαλία στην 1η αγωνιστική απέναντι στον Οθέλλο και πέταξε ακόμη δύο βαθμούς στο «Αμμόχωστος».

Στην χθεσινή αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, του έλειψε και πάλι η δημιουργία στο επιθετικό κομμάτι και απείλησε ελάχιστα την εστία του Μελίσσα. Στα πρώτα στάδια του αγώνα οι ερυθρόλευκοι μπήκαν καλύτερα, ωστόσο με την διάρκεια του χρόνου ο Απόλλωνας ανέβαινε και μετά το 15λέπτο ήταν αυτός που ανέλαβε τα ηνία.

Είχε την κατοχή, η οποία από μόνη της δεν μπορεί να φέρει γκολ, κυκλοφορούσε την μπάλα έξω από την περιοχή της Νέας Σαλαμίνας, αλλά η τελική πάσα δεν είχε θετική κατάληξη, τις περισσότερες φορές.

Ο Απόλλωνας ευτύχισε να σκοράρει κόντρα στην ροή του αγώνα στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αφού νωρίτερα ο Λέουβενμπεργκ, απέκρουσε πέναλτι του Ντορεγκαράι. Το γκολ για τον Απόλλωνα ήρθε από τον Γιούρτσεβιτς, ο οποίος αν και αριστερός μπακ, ήταν ο πιο απειλητικός ποδοσφαιριστής, της Λεμεσιανή ομάδας.

Για ακόμη ένα παιχνίδι προηγήθηκε, ωστόσο δεν κατάφερε να διατηρήσει αυτό το προβάδισμα. Σκόραρε σε πολύ καλό χρονικό σημείο, λίγα λεπτά πριν το τέλος του ημιχρόνου και πήγε στα αποδυτήρια με ψυχολογία, σε αντίθεση με τους ερυθρόλευκους, που έχασαν το πέναλτι και μετά από 3λεπτά δέχθηκαν το γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας προβλημάτισε πάρα πολύ, προσπάθησε περισσότερο να προφυλάξει το υπέρ του προβάδισμα και το πλήρωσε. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο τα πρώτα 20λεπτά της επανάληψης και ήρθε η ισοφαρίσει στο 68ο λεπτό. Δεν έβγαλε πότε αντίδραση όπως αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα και έμεινε στο 1-1.

Ο Μπογκντάν Αντόνε έχει πολλά να διορθώσει, για να καταφέρει να αποδώσει ο Απόλλωνας σε υψηλά επίπεδα και να μπει σε τροχιά, τουλάχιστον Ευρώπης. Φαίνεται πως δεν έχει δέσει ακόμη η ομάδα, μετά τις πολλές αποχωρήσεις και προσθήκες, ωστόσο άλλωστε όλοι γνωρίζουμε ότι στα πρώτα παιχνίδια, καμιά ομάδα δεν είναι έτοιμη, αλλά ζητούμενο είναι να έρχονται τα τρίποντα, αν αυτή έχει υψηλούς στόχους.

Πλέον καλείται να σπάσει το ρόδι την ερχόμενη Κυριακή (3/9), κόντρα στην Καρμιώτισσα στο «Αλφαμέγα». Ο Φανούριος Κωνσταντίνου τόνισε πριν την έναρξη του χθεσινού αγώνα, πως υπάρχει πίεση στην ομάδα, μετά την ισοπαλία με τον Οθέλλο, πλέον με δεύτερη σερί ισοπαλία μεγαλώνει ακόμη περισσότερο…

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πενταπλό «κτύπημα» από τον Απόλλωνα για το προπονητικό επιτελείο!-ThemaSports
30/06 @ 22:47

Πενταπλό «κτύπημα» από τον Απόλλωνα για το προπονητικό επιτελείο!

Πέντε προσθήκες για το προπονητικό επιτελείο ανακοίνωσε απόψε ο Απόλλωνας!

Τι λένε για Γιούρσεβιτς και Παρτίζαν...-ThemaSports
29/06 @ 21:58

Τι λένε για Γιούρσεβιτς και Παρτίζαν...

Σύμφωνα με ΜΜΕ στη Σερβία ο Μάριο Γιούρσεβιτς θα συνεχίσει την καριέρα του στην Παρτίζαν.

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά-ThemaSports
29/06 @ 14:14

Κοντά σε Μαβίς Τσιμποτά

Την περίπτωση του Μαβίς Τσιμποτά αξιολόγησαν στον Απόλλωνα και βρίσκονται κοντά στο να τον εντάξουν στο ρόστερ των γαλάζιων σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ.

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα-ThemaSports
28/06 @ 13:47

Χειραψία με Κίρζη και... κυανόλευκο φιρμάνι για Γκούλα

Ανακοινώθηκε στην πρωινή διάσκεψη Τύπου, τώρα είναι και επίσημο! Νέος προπονητής του Απόλλωνα και με τη... βούλα είναι από σήμερα (28/06) ο Σλοβάκος Αντριάν Γκούλα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο.

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...-ThemaSports
28/06 @ 12:43

Αθηνής για τη σύμβαση διαχείρισης εταιρείας-σωματείου...

Ο πρόεδρος του σωματείου Απόλλωνα, Γιώργος Αθηνής, απαντώντας σε ερώτηση συντάκτη της ιστοσελίδας μας για τη σύμβαση διαχείρισης της ποδοσφαιρικής εταιρείας που υπέγραψε με το σωματείο, τόνισε ότι το ποσό δεν είναι στις 80.000 ευρώ, αλλά πολύ μεγαλύτερο.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ