Πλήγμα για την Μπράγκα ενόψει Παναθηναϊκού

Πλήγμα για την Μπράγκα ενόψει Παναθηναϊκού

Με μία σημαντική απώλεια ταξιδεύει για την Ελλάδα η αποστολή της Μπράγκα, ενόψει του αυριανού (29/8) αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο Λίβυος αμυντικός χαφ Αλί Αλ-Μουσράτι είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή στο 36ο λεπτό του πρώτου αγώνα με τον Παναθηναϊκό και το διάστρεμμα που υπέστη στο δεξί του πόδι, τον άφησε εκτός αποστολής για την ρεβάνς με τους Πράσινους. 

Η Μπράγκα ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει για την Αθήνα, με 27χρονο μέσο να μη βρίσκεται μέσα σε αυτή. 

Στην 25άδα των Πορτογάλων πάντως περιλαμβάνεται το όνομα του τελευταίου -σπουδαίου- μεταγραφικού τους αποκτήματος, Ζοάο Μουτίνιο, παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής. 

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Θεσμικός χορηγός στο Cyprus Road Races Grand Prix ο ΚΟΑ

Θεσμικός χορηγός στο Cyprus Road Races Grand Prix ο ΚΟΑ

Για τέταρτη διαδοχική χρονιά η ΚΟΕΑΣ, η Αστυνομία Κύπρου και η Εθνική Φρουρά διοργανώνουν τους αγώνες σε δημόσιο δρόμο Cyprus Road Races Grand Prix, με σύνθημα «Μαζί πιο δυνατοί για μια πιο ασφαλή κοινωνία».