Διαψεύδει ο πατέρας του Ουάρντα, ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια ο γιος του

Διαψεύδει ο πατέρας του Ουάρντα, ότι πάσχει από σοβαρή ασθένεια ο γιος του

Συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς το σήριαλ Ουάρντα, με τα ρεπορτάζ αν κάνουν λόγο πως ο Αιγύπτιος έστησε την Δόξα, με τον πρόεδρο της ομάδας, να διαψεύδει κάτι τέτοιο.

Τα ΜΜΕ του Μαρόκου αναφέρουν ότι ο Ουάρντα ταλαιπωρείται από μόλυνση και αιμορραγία, κάτι που ο πατέρας του ποδοσφαιριστή διαψεύδει σε δηλώσεις του. «Ο γιος μου είναι σε καλή κατάσταση, δεν ισχύουν όλα αυτά. Έχει τρεις προσφορές για να συνεχίσει την καριέρα του. Από την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ιράν. Αυτή τη στιγμή προτιμάει να επιλέξει ανάμεσα σε Κύπρο και Ελλάδα».

Μάλιστα, ο πατέρας του Ουάρντα δήλωσε πως ο λόγος που δεν έμεινε ο Αμρ στο Μαρόκο είναι εξαιτίας της συμπεριφοράς ορισμένων παικτών της Ράζα Καζαμπλάνκα, οι οποίοι δεν τον ήθελαν στην ομάδα. Από την άλλη πλευρά, η διοίκηση της Ράζα, μέσω του εκπροσώπου Τύπου της αναφέρει πως λύθηκε το συμβόλαιό γιατί ο Ουάρντα επικαλέστηκε ψυχολογική κρίση, αιμορραγία και υποψίες για σοβαρή νόσο, γι’ αυτό και νοσηλεύθηκε.

Μένει να δούμε τελικά αν ο Αιγύπτιος τελικά έρθει στο νησί μας, για λογαριασμό της Δόξας.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Έσωσε τον βαθμό κόντρα στη Νιούκαστλ με ήρωα Ρομέρο η Τότεναμ!

Η Τότεναμ βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ στην έδρα της Νιούκαστλ, όμως τελικά κατάφερε να δραπετεύσει από το St. James' Park με τον βαθμό της ισοπαλίας (2-2), χάρη σε buzer-beater του Ρομέρο!

BEST OF THEMASPORTS