Themasports

Οι νίκες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ επί των Τσουκαρίτσκι και Χαρτς αντίστοιχα, κράτησαν την Ελλάδα στη 19η θέση της βαθμολογίας της UEFA, με τη διαφαινόμενη πρόκριση τεσσάρων ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις να αποτελεί εξαιρετικά θετική εξέλιξη. Κακή βραδιά για την Κύπρο...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αυτές οι νίκες έδωσαν πολύτιμους βαθμούς στην Ελλάδα στην ειδική βαθμολογία της UEFA, χτίζοντας μάλιστα ένα αισιόδοξο μέλλον σε αυτό το κομμάτι, αφού η διαφαινόμενη ύπαρξη τεσσάρων ελληνικών ομάδων στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δημιουργεί βλέψεις για ακόμη ψηλότερα, με 24 εξασφαλισμένα ματς!

Όσον αφορά τους διώκτες, η Κροατία μέτρησε μία νίκη και μία ήττα απόψε, αφού η Ντινάμο Ζάγκρεμπ επικράτησε με 3-1 της Σπάρτα Πράγας, ενώ η Ριέκα ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Λιλ.

Από την πλευρά της, η Πολωνία είχε μοναδική εκπρόσωπο απόψε τη Λέγκια Βαρσοβίας που ήρθε ισόπαλη με σκορ 3-3 με την Μίντιλαντ εκτός έδρας.

Από Κυπριακής πλευράς, ο Άρης και ο ΑΠΟΕΛ ηττήθηκαν από Σλόβαν Μπρατισλάβας και Γάνδη αντίστοιχα και βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία, κινδυνεύοντας πλέον να μείνει με μόνο μία ομάδα στους ομίλους...

Δείτε τον σχετικό πίνακα:

Tags
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»-ThemaSports
29/06 @ 21:35

«Στόχος μας πρόκριση στο Τσάμπιονς λιγκ, το πρωτάθλημα και το κύπελλο»

Το 2ο επεισόδιο της πρωτοποριακής εκπομπής της Cablenet, ΑΠΟΕΛ Pre Season Show «The Journey» ανάμεσα σε άλλα είχε καλεσμένο τον Ελλαδίτη άσο Τάσο Δώνη. Μίλησε στον Άρη Κυριάκου και είπε πολλά και ενδιαφέροντα.

Φιλικό... 0-0-ThemaSports
29/06 @ 17:47

Φιλικό... 0-0

Σε φιλικό αγώνα που έδωσε η Έλφσμποργκ, αντίπαλος της Πάφος FC στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, εξήλθε ισόπαλη χωρίς τέρματα με αντίπαλο τη Νορβηγική Φρέντρικσταντ.

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!-ThemaSports
29/06 @ 14:00

Γέμισε η πτήση σε 45 λεπτά!

Ενημέρωση από την Πάφο.

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ-ThemaSports
29/06 @ 15:46

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ... καταπίνουν χιλιόμετρα με διπλές προπονήσεις με τον Χουάν Φεράντο να περιμένει ότι την κατάλληλοι στιγμή θα είναι έτοιμοι για 90λεπτα.

Επίσημο με Ντρέκσα-ThemaSports
29/06 @ 13:23

Επίσημο με Ντρέκσα

Στην ΑΕΖ συνεχίζει την καριέρα του ο Πάβελ Ντρέκσα

DEAL με Σακκά-ThemaSports
29/06 @ 13:25

DEAL με Σακκά

Συνεχίζει στην Ομόνοια Αραδίππου, ο τερματοφύλακας, Λούκας Σακκάς.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ